Otkrijte nove boje života!

Razmišljate u kojem smjeru ide vaš život? Imate potrebu nešto mijenjati? Želite živjeti svjesnije i u skladu sa sobom i svojim potrebama? Zanima vas kako postići zadovoljstvo življenja? Usamljeni ste i teško ostvarujete partnerske odnose? Već ste puno toga pročitali, pokušavali, a rezultati dolaze presporo?

Ako na promjene gledamo kao proces, onda se prilikom tog procesa otvara niz pitanja, često onih na koje teže nalazimo odgovore. Putovati u društvu nekoga uvijek je lakše.

Upravo zato vas pozivamo da se priključite grupi koja će vas na vašem putu podržavati!

Grupa kao podrška
Stalna podrška na putu do ostvarenja naših ciljeva od osobite je važnosti i dobra vijest je da psihodramska grupa u Zagrebu otvara svoja vrata svim punoljetnim osobama koje su motivirane da u grupnom okruženju rade na osobnom razvoju, svojim emocijama i životnim promjenama. Grupa će se sastajati jednom tjedno, u trajanju od 2 sata.

Kao sudionik grupe možete naučiti:
- kako biti spontaniji i kreativniji, ta kako se motivirati na promjenu
- kako otkrivati što stoji iza vaših reakcija
- kako osluškivati dijete u sebi i kako prepoznati svoje stvarne potrebe
- zašto nam se neke situacije stalno iznova dešavaju i što nam poručuju
- kako bolje komunicirati unutar vlastite obitelji, radne okoline i u partnerskom odnosu
- kako otpustiti događaje i povrede iz prošlosti i živjeti „sada i ovdje", te kako ostvariti ono što već dugo želimo

Kako izgleda grupni rad?
Prednosti i lječidbene faktore grupe najbolje je iskusiti, pa vas pozivamo da se prijavite na uvodnu radionicu gdje možete upoznati metodu rada i voditeljice. Uvodne radionice će se održavati u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112C. Cijena radionice je 150 kuna, a broj sudionika ograničen.

Tko su voditeljice grupe?
Grupu će voditi Maja Aqqad, dipl.soc. i Ana Pulek, spec. comm., psihodramske praktičarke u terapijskom radu i superviziji Centra za psihodramu u Zagrebu i Instituta za psihodramu prema međunarodnom programu koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy) i FEPTO-a (Federation of European Psychodrama Training Organisations).

Svako putovanje započinje prvim korakom- prijavite se preko donje prijavnice!

Putem prijavnice ili e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje možete postaviti dodatna pitanja te na mob: 092/11626-872 .

Pratiti nas možete i na FB stranici Kao Da https://www.facebook.com/Kao-Da-1661990644046732/

„Dva su se puta razilazila u šumi i ja odabrah onaj manje proputovan. I to je ono što je sve promijenilo"