Oslobađanja glasa

SRETAN DAN u listopadu ponovo s veseljem organizira gostovanje Amele Jančić Priganica i njenog čudesnog programa Oslobađanja glasa.
Nakon ovog vikenda, vaš će glas dobiti novu dimenziju, čak i ako ste cijeli život mislili da nemate sluha ili da ne znate pjevati! A voditeljica Amela svojim toplim i iskusnim pristupom učinit će da na radionici pjeva i vaše srce!

Svi polaznici koji su je do sada pohađali, bili su oduševljeni, a mnogi su se poslije uključili i u Amelin pjevački zbor!

VRIJEME: Vikend 28. i 29. listopada. Svi polaznici pohađaju sva 4 termina.
Subota 28. listopada 11:00-13:00 i 18:30-20:00
Nedjelja 29. listopada 10:00-11:30 i 15:00-17:00
MJESTO: Centar Sretan dan, Zvonimirova 20, Zagreb
CIJENA: 410 kn (za sva 4 termina)
VODITELJICA: Amela Jančić Priganica, akademski glazbenik i prof. pjevanja
PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel. 092/3350557 (Tea), 091/5355197 (Sanja)
Svoje mjesto možete osigurati uplatom od 160kn na broj računa: IBAN HR8023600001102187329

amelaO voditeljici:
Amela Jančić Priganica

akademski glazbenik i prof. pjevanja, diplomirala je solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu.Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije.Već 18 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodisnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike.Posebno je raduje kad na seminar dođe netko tko je uvjeren da nema ni sluha ni glasa, ili pak netko tko se već dugi niz godina bavi pjevanjem, ali ga blokira strah i trema pjevanja pred drugima. Kad takav pojedinac doživi OSLOBOĐENJE GLASA, ne moze sakriti radost i oduševljenje. Zato su Amelini seminari za oslobađanje glasa puni dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

Evo što Amela kaže o radionici:
Bez obzira da li mislite da imate ili nemate talenta za pjevanje, radionica oslobađanja glasa može biti pravo otkriće za vas! Oslobađanjem vlastitog glasa, oslobađamo i mnoge druge blokade u našim životima!
Za prisutvovanje radionici nije potrebno predznanje niti pjevačko iskustvo, niti je bitna starosna dob.
Dobrodošli su svi koji su ikada željeli naučiti pjevati, a nisu se usudili i nisu znali kako ili su mislili da nemaju sluha ni glasa. No svi imamo glas i samo trebamo naučiti upotrebljavati njegovu moć.
Radionica je namijenjena i onim ljudima koji u svom radu aktivno koriste svoj glas, kao što su to govornici, glumci, spikeri, učitelji, profesori, odgajatelji u vrtićima te svi oni koji žele dugoročno sačuvati i osnažiti svoj glas.
Isto tako, koristit će svima koji osjećaju blokadu u izražavanju sebe i svoje istinske biti. Pjevanje ima snažan samoiscjeljujući učinak.
I naravno namjenjena je ljudima koji se profesionalno ili poluprofesionalno bave pjevanjem.
Na radionici se rade vježbe koje su kombinacija različitih metoda učenja pjevanja .To su vježbe koje opuštaju i pripremaju tijelo za pjevanje te automatski oslobađaju tijelo od napetosti i stresa. Ovim vježbama podiže se raspoloženje, pokreće se cirkulacija tijela, smanjuje se anksioznost itd.
Radit ćemo vježbe koje produbljuju disanje, vježbe za povećanje raspona glasa, vježbe kojima dugoročno čuvamo svoj glas itd.
Kroz radionicu se pojedinac oslobađa i treme tj. straha od pjevanje pred drugima te postiže ili vraća izgubljeno samopouzdanje. Općenito se podiže energija i dobro raspoloženje.
Nakon radionice moći ćete puno lakše i duže pjevati, a moguće je i da će se povećati vaš raspon glasa.

DOJMOVI:
Osvježavajuće, informirajuće i osobađajuće. Puno uvida, topline od strane profesorice, potpore, pedagoških, osviještenjih, ljudskih informacija i reakcija. Izvrstan pedagoški pristup. Veliko hvala!!!
Ana Topić

Bilo mi je lijepo. Na momente sam osjetila svoj glas i zvučao mi je lijepo. Sad želim pjevati i pjevati!
Josipa Andrijanić

Seminar je bio preko mojih očekivanja. Vježbe koje smo radili korisne su i zabavne. Uspjela sam otpjevati solo, pa čak se i sama javiti za to što mi je inače znanstvena fantastika.
Tatjana Dakić

Vau, pa ja stvarno imam glas i znam pjevati. U trenutku kad sam pustila taj neki glas iz sebe i povezala se sa sobom, činilo mi se kao da to nisam ja, kao da glas nije moj. Pravi blagoslov je upoznati osobu poput Amele. Zato veliko hvala Sretnom danu, Fejsu ili nekom gore ko to vidi sve i postavlja na pravo mjesto!!!
Ružica Lucević

Bilo je predivno. Upoznala sam se s prekrasnim jednostavnim tehnikama vježbanja glasa i mišića tijela za koje nisam znala da postoje i da su primjenjive na ljude koji nisu pjevači. Drago mi što ću ih moći primjenjivati u svakodnevnim situacijama i na taj način se povezati s vlastitim tijelom.
Hvala Vam puno na prenjetom iskustvu i znanju.
Višnja

Puno hrabrije izlazim van na pozornicu, glas mi je jači, tijelo mi je snažnije, jasnije govorim. Grupa je predivna, sve smo podržavale jedna drugu i uživale u solo izvedbama. Trnci su me prolazili kada su kolegice pjevale jer vidim nevjerojatan napredak u samo 2 dana. Ova radionica je odličan način povezivanja sa tijelom, sa sobom, u kojem se spajaju emocije i tehnika.
Ana

Seminar je bio predivan doživljaj, po prvi puta sam otkrila da mogu slobodno pustiti svoj glas. Predivna atmosfera, toliko divnih vježbi koje su mi potpuno promjenile doživljaj pjevanja.
Hvala, vježbat ću i dalje!!!
Žaneta

Prekrasno iskustvo. Uz opušteno, prijateljsko i ljubavno okruženje jako smo izrasli i probudili božansko u sebi. Toliko sam se zaljubila u pjevanje da ne želim prestati pjevat.
Maša

PODIJELI RADIONICU