KAKO PRIVUĆI IDEALNOG PARTNERA ILI PARTNERICU

Da li želite idealnog partnera ili partnericu za sebe?

Ako je odgovor na gornje pitanje DA ili ste možda samo zaintrigirani onda ste na pravom mjestu! Ovdje ću vam pokazati kako pomoću mog praktičnog seminara “Kako Privući Idealnog Partnera” možete privući idealnu vezu i idealnog partnera za sebe svaki put kada to poželite i da u procesu postanete najbolja verzija samog sebe.

Ako vam je dosta usamljenosti, neimanja partnera ili bivanja u pogrešnim vezama, ako ne znate šta vas sprečava da ostvarite vaš idealan ljubavni život i niste sigurni kako da dođete do toga ili vas muče slične muke, nastavite čitati.

Gotovi su dani kada niste znali kako privući ono što želite i kada ste se mučili pod teretom unutrašnjih konflikata, blokada, problema, strahova itd. Na ovom seminaru naučit ćete sve što je potrebno da privučete to što želite i riješite se tereta na lagan i prijatan način. Lagan je zato što je sve što ćete naučiti vrlo jednostavno, primjenljivo i daje rezultate u kratkom roku. Prijatno je to što iako ćete morati uložiti određeni trud da ostvarite to što želite, proces koji vodi do cilja je opuštajući i oslobađajući.

Možete privući kakvu god vrstu veze da želite: kraća, duža, neobavezna, brak, za čitav život, seksualna, heteroseksualna ili homoseksualna, platonska, za zabavu, za druženje ili šta god vam padne na pament.

Dva seminara u jednom:
Jedan koji vas uči kako da otkrijete i otklonite probleme koji vas muče u ljubavnoj ili bilo kojoj drugoj životnoj sferi.

Drugi koji vam omogućava da otkrijete kakvu vezu i partnera stvarno želite i kako da to i privučete.

Oba su tako uklopljena u cjelinu praktičnog seminara “Kako Privući Idealnog Partnera” da vam omogućavaju da se istovremeno riješite problema i unutrašnjih blokada koji su vam otežavali život i privučete idealnog partnera za vas, a da kroz čitav taj proces postanete najbolja verzija sebe.

Sve što radimo je praktično i momentalno primjenljivo:
Akcenat seminara je na praktičnosti. Naravno, dobija se i objašnjenje svega što se radi, ali se sve to prolazi i praktično. Ideja je da polaznici prođu iskustveno kroz sve korake i da steknu primjenljivo znanje koje mogu odmah staviti u funkciju. Na samom seminaru proći ćete sve korake i uraditi veći dio posla na licu mjesta. Kod kuće vam ostaje samo da nastavite dok ne dodjete do svog cilja.

Rezultati otklanjanja problema, blokada, prepreka, strahova i sl. su momentalni. Nakon što ste odradili proces sa nekim od konkretnih problema, ako je proces uradjen dobro odmah se osjećate bolje i ne možete više osjetiti problem. Sam proces može trajati od nekoliko minuta i duže zavisno od otvorenosti osobe i težine problema. Prosjek za većinu je oko pola sata. Naravno, što više procesa uradite i postanete efikasniji i otvoreniji, procesi će brže ići.

Što se brzine privlačenja idealnog partnera tiče, tu nema nekog čvrstog pravila. Medjutim, sa znanjem koje se dobija na seminaru, vrijeme potrebno da se privuče ono što želite se drastično smanjuje. Najkraće što je meni bilo potrebno je 3 dana.

Možete birati: Dodatni bonus kada budete radili tehniku privlačenja, je da vam neće doći samo jedna osoba, već više njih koje odgovaraju onome što tražite u ovoj ili onoj mjeri. Na vama je da izaberete koja vam od tih osoba najviše odgovara.

Budite ono što jeste: Jos jedan bonus je to što ne morate (a i ne trebate) da se pretvarate da ste ono što niste. Ovim metodama vi privlačite osobe kojima ćete se dopasti takvi kakvi ste. Sa druge strane, to ne znači da ne treba raditi na sebi. Naprotiv, što vi postajete bolji to možete da privučete bolju vezu i boljeg partnera. Na seminaru ćete naučiti metodu pomoću koje možete to lako uraditi sami.

Pitajte: Na samom seminaru imat ćete priliku pitati što god želite, a nakon seminara narednih mjesec dana možete to da uradite preko email-a. Cilj je da vaše nedoumice budu razjašnjene i da nesmetano možete primenjivati ono što ste naučili.

Za koga nije ovaj seminar?
Ovaj seminar nije za one koji žele da privuku konkretnu osobu i koji hoće samo tu osobu i nijednu drugu. Seminar je napravljen tako da dodje partner i veza koji su kombinacija onoga što stvarno želite i što je najbolje za vas. Ta konkretna osoba može da spada pod to, a i ne mora. Ako insitirate da to mora da bude samo ta osoba onda ovaj seminar nije za vas.

Za koga jeste ovaj seminar?
Praktični seminar „Kako privući idealnog partnera“ namjenjen je svima onima koji žele da privuku idealnog partnera i vezu za sebe ili da otklone probleme i prepreke koje ih muče u bilo kojoj sferi života, a posebno u sferi ljubavnih odnosa, ili žele da ostvare i jedno i drugo. Takodjer, namjenjen je i onima koji su već u vezi, pošto znanje stečeno na seminaru omogućava da se unaprijedi već postojeća veza.

Bonusi:
Upotreba Labirinta Ljubavi za svoj ljubavni život.
Kako poboljšati svoj seksualni i ljubavni život pomoću umjetnosti i nauke usmjerenog davanja.
Upotreba jednostavne i vrlo efikasne tehnike za poboljšanje vašeg ljubavnog života, ali i ostalih oblasti.

Datum i vrijeme održavanja:
Sljedeći seminar u Zagrebu se održava 11.11.2017. (od 12h) i 12.11.2017. (od 10h). Još traje popust. Iskoristite ga!

Prijava i POPUST:
Ako se prijavite do 31.10.2017. cijena seminara je 150€. Poslije toga je 180€.

Prijavite se ovdje:
prijavi se

Po prijavi dobit ćete instrukcije o plaćanju da bi rezervirali mjesto.
Za rezervaciju mjesta dovoljno je sada uplatiti samo 50eur. Ostatak se uplaćuje po dolasku na seminar. Hvala.

Mjesto održavanja: Kuća Života, Vlaška 81a, Zagreb.
Trajanje: subota 12h-20h sa pauzama, a nedelja 10h-18h sa pauzama.

markoPredavač i kreator seminara:
Prisutan! Zovem se Marko Nikolić i rodjen sam 1974. godine, godine Tigra po kineskoj astrologiji. Od 1986. bavim se duhovnim radom i radom na sebi. Krajem 1991. godine upoznajem svog prvog učitelja i mentora dr. Predraga Nikića od koga narednih 10 godina intezivno učim discipline kao što su joga, tantra, lječenje bioenergijom, emotivna inteligencija itd, kao i kako sve to podučavati druge.

Od učitelja širom sveta (Taoističkog grandmaster-a Zhou-a iz LA, Ariana P. Kezelea iz Hrvatske, Zorana Gruičića, Vlade Labata i Ljubise Stojanovića iz Novog Sada, Živorada Mihajlovića Slavinskog iz Beograda, učiteljice geštalta i konstalacija sa Malte, master Mantak Chia sa Tajlanda itd.) sam učio, i dalje učim, i učit ću: Chi Gong, Tai Chi, razne vrste meditacija, rad sa energijama, moderne psihološko/duhovne tehnike kao što su PEAT, Sedona metod i drugi, geštalt psihoterapiju, Vede, Feng Shui, taoističke tehnike rada sa energijom i mnogo toga drugog.

Moj cilj i moja svrha je da radim na sebi i na duhovnosti i da onome što sam naučio i proverio podučavam druge. Sa podučavanjem drugih sam počeo još davne 1993., prvo individualno, a onda i u grupama, i to se nastavilo do dana današnjeg. Seminar „Kako Privući Idealnog Parnera“ podučavam od 2002. individualno i u grupama. Vremenom sam razvio svoje tehnike i pristupe, tako da pored onoga što sam naučio od drugih podučavam i ono što sam sam kreirao i oprobao u praksi. Volim da znam zašto, ali ipak mi je ujvek naglasak na praktičnosti u svemu što radim.

Iskustva mojih polaznika:

Marko je svoj život posvetio učenju i prenošenju tog znanja drugima. Svojom neposrednošću, simpatičnošću i znanjem uljeva kod svojih učenika sigurnost i povjerenje.
Dr. Ana Ciković, doktor veterinarske medicine, Zagreb

Šta reći o Marku? Dobar, drag, pun svakojakih znanja, iskustva i želje da pomogne. Upoznala sam ga devedesetih i posle ličnog rada sa njim, njegovih seminara i predavanja mogu slobodno reći da nema mnogo ljudi kao on. Njegov seminar "Kako privući idealnog partnera" bih preporučila svakome ko je zainteresovan za tu temu i želi poboljšati sebe.
Dr. Dragica Stojnić, Beograd

Seminar sam kod Marka pohađala pre par godina. On mi je otvorio oči i shvatila sam gde pravim greške u ljubavi.
Svetlana Vujačić, samostalni preduzentik, Crna Gora

Prijavite se ovdje:
prijavi se
www.centarzasamorazvoj.com

                             ♥♥