OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI

Rodio se prvi proizvod u sinergiji Elevate i Holističkog centra Luna, a "premijera", odnosno prva radionica iz ciklusa na svjetlo dana izlazi 15.10.2017.. :)
OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI
coaching+meditacija+gong kupka

Previše radim, ne mogu isključiti mozak i tražila sam neki događaj koji će na kvalitetan način opustiti moje tijelo, ali i um i dušu. U toj svojoj potrazi, našla sam se kreirajući takav 2,5,satni događaj zajedno sa Zoran Malin i Holistički centar Luna. Hvala ti što si me potaknuo i inspirirao da krenem u ovom smjeru coachinga.
S veseljam vas pozivamo na prvu nizu iduće nedjelje: tema OSNAŽIVANJE

OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI: ciklus radionica
OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI Coaching+meditacija+ gong kupka Osjećate li da previše radite? Da vam misli rade čak i kada ne radite? I teško vam je naći način kako se opustiti? Elevate u suradnji sa Holističkim centrom Luna, pokreće ciklus tematskih radionica.A prva u nizu je: OSNAŽIVANJE. U 2,5h sata ne pričamo o antistress metodama, nego to i radimo. ...
Read more.

Osjećate li da previše radite? Da vam misli rade čak i kada ne radite? I teško vam je naći način kako se opustiti?
U 2,5h sata ne pričamo o antistress metodama, nego to i radimo. Previše nas se nalazi u poziciji kroničnog umora, nervoze, letargije, radoholičarstva. I ne samo da si ne uzimamo vremena za odmor, ne samo da ni ne znamo ponekad kako se odmara nego ne znamo što se skriva iza tih naših navika. Koja ograničenja ili strahovi?
Shvatili smo da su nam za kvalitetno smirivanje i regeneriranje uma, tijela i duše, potrebna tri alata:

COACHING: da otpustimo
Coaching je metoda koja nam sluši da podignemo razinu svjesnosti i odgovornosti u onome području koje nam je bitno. Koje nam preprečuje put k cjelovitosti, zadovoljstvu ili uspjehu. Najčešće rezultira imenovanjem trna u peti kojeg imamo a nismo si htjeli priznati. Ako nešto imenujemo, možemo aditi s tim. Ako shvatimo da nešto stišćemo, tek ga tada možemo potpustiti.

VIZUALIZACIJA I MEDITACIJA: da opustimo
Meditacija je stanje bez uma. Obično je naš um prepun otpadaka, baš kao kad je ogledalo prekriveno prašinom. Um je stalno u prometu: misli se kreću, težnje su u pokretu, sjećanja se kreću, ambicije se kreću - sve je to u stalnom prometu. Meditacijom osolobađamo energetske blokade, usklađujemo se sa svojim pridodnim ritmovima i željama naše duše te se duboko opušatmo. Čak su i znanstvena istraživanja dokazala da se nakon 8 tjedana redovite meditacije fizički dio mozga koji se povezuje s anksioznošću, strahom i stresom se smanjio.

GONG KUPKA: da oprostimo
Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Zato se metoda i naziva zvukoterapijom. Ukratko, pročišćava nas i u isto vrijeme približava sebi samima kako bi se mogli ponovno povezati sami sa sobom i udaljava kako bi iz druge perspektive vidjeli dovoljno dobro onoga kome je potrebno oprostiti.

Napomena: ponesite odjeću u kojoj se ugodno osjećate, prostirku ili vreću za spavanje da se možete udobno smjestiti i otvoreno srce
Mjesto radnje: naknadno
Vrijeme radnje: 18-20:30h
Datum: 15.10.2017.

Cijena: 150 kn do 12.10. do 12h, nakon tog vremena iznos događaja je 180 kn
Prijave na: info@centarluna.com

Cijena: 150 kn do 12.10. do 12h, nakon tog vremena iznos događaja je 180 kn
Zbog ograničenosti prostora prijave su OBAVEZNE na :info@centarluna.com


Kotizacija se uplaćuje na žiro račun:
Podaci za uplatu:
Holistički centar Luna
IBAN: HR5423600001102620126
Iznos::150
Svrha uplate: "OOO" 15.10.2017.

Tihana Dragičević, coach
Zoran i Karmen Malin, zvukoterapeut

Holistički centar Luna" j.d.o.o.
centar-luna.com
Karmen Malin +385 91 60 53 922
Zoran Malin +385 91 30 60 330