SAMOPOŠTOVANJE – OTVORENO PREDAVANJE

Drago mi je da vas mogu pozvati na otvoreno predavanje koje će se održati u centru „Snaga namjere“, Račićeva 5 (dvorišna zgrada), Zagreb, dana 18. listopada, srijeda, u 1800, na temu:

SAMOPOŠTOVANJE

Nema veće vrijednosti za osobu, nema presudnijeg faktora u psihološkom razvoju, nego što je mišljenje o sebi, odnosno kako procjenjujemo sebe.

Mišljenje o sebi čovjek obično doživljava kroz osjećaj, osjećaj koji se, međutim, ne može tako lako izolirati i identificirati jer se kontinuirano proživljava, neovisno kolikim intenzitetom. To znači da je samodoživljaj uključen u svaku emocionalnu reakciju osobe.

Samopoštovanje ima duboki utjecaj na sve misaone procese, emocije, želje, vrijednosti i ciljeve.
Samopoštovanje ne utječe samo na to što mislimo o sebi, već i na to koliko smo ljubavi i užitka sposobni primiti od drugih.

Dok je zdravo samopoštovanje preduvjet za zdrav i kvalitetan partnerski odnos, nisko samopoštovanje je najveći ubojica partnerskih odnosa. Nisko samopoštovanje je razlog zašto ostajemo u lošim odnosima, zašto sabotiramo nove odnose, ili uopće izbjegavamo odnose.

Ključna pitanja kojima ćemo se baviti i na koja ćemo tražiti odgovore na predavanju bit će:
Što je samopoštovanje?
Što je nisko tj nezdravo samopoštovanje i kako se razvija?
Kako samopoštovanje utječe na naše živote i naše ponašanje?
Kako samopoštovanje utječe na intimne odnose?
...
Ovo predavanje je najava radionice na temu „Vještina samopoštovanja“, koja će se održati u Zagrebu, kroz četiri druženja.

Termini radionice će biti naknadno obavljeni.

Ukoliko ste zainteresirani za ovo predavanje pošaljite prijavu imenom i prezimenom te temom predavanja na
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS na mob 098 451 453

Prijave su obavezne.
Ulaz besplatan.

Predavač:
Dorijan Burčul – Terapeut/savjetnik Integrativne terapije
Pronađite više o drugim radionicama na Facebook stranici “Savjetovanje i radionice za odrasle” te uskoro na www.dorijanburcul.com