CEREMONIJA SANTO DAIME

Ceremoniju organizira Santo Daime grupa iz Austrije.
Utemeljitelj Santo Daime religije je Raimundo Irineu Serra koji je pod utjecajem ayahuasce oko 1920. godine imao višestruke vizije Djevice Marije ili kako ju je on zvao Kraljice Šume. Od nje je dobio instrukcije o iscjeljivanju i o osnivanju nove religije koja je u osnovi katolička ali sadrži i snažne afričke, južnoameričke, spiritualne i ezoteričke elemente. Od tada do danas religija je doživjela značajne promjene i raširila se iz Brazila na sve kontinente.

Santo Daime ceremonija predstavlja razrađeni ritual koji uključuje upotrebu daime-a koji ima istovjetnu kemijsku strukturu kao ayahuasca, pjevanje, meditaciju, a ponekad i ples. Ceremonija traje 5 sati, napitak se pije 2-3 puta.
Ceremonija će se održati 4./5. studenog, 120 km od Zagreba, s početkom u 19.30h.

Zbog objektivnih uvjeta na ceremoniji može sudjelovati samo 20 osoba. Četiri mjesta su već zauzeta, a ostala se popunjavaju po redu uplata rezervacija.

Donacija je 550 kuna i uključuje ceremoniju i spavanje.

Svoje mjesto možete osigurati uplatom nepovratne rezervacije u iznosu od 250 kuna.

U slučaju popunjenosti, prema vašem zahtjevu, stavljamo vas na listu čekanja.

Na ceremoniji ne mogu sudjelovati osobe koje uzimaju lijekove zbog psihičkih bolesti kao i osobe koje uzimaju lijekove za bolesti srca. Antibiotici se također ne preporučaju.
Osim toga, voditelj ceremonije će prije početka ceremonije razgovarati sa svakim kandidatom te ima pravo odbiti njegovo/njezino sudjelovanje (to nisam doživio ni na jednoj ceremoniji, ali je moguće). U tom slučaju vraćamo novac uplaćen za rezervaciju.

Mjesto održavanja ceremonije dostavit ćemo mailom osobama koje uplate rezervaciju, najkasnije 3 dana prije ceremonije.

MOŽETE SE PRIJAVITI PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

Ukoliko trebate dodatne informacije ili želite uplatiti rezervaciju, molim da pošaljete e-mail s upitom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Istog dana, najkasnije do 22h , poslat ćemo vam informacije koje tražite i/ili račun na koji možete uplatiti rezervaciju.

Više o Santo Daime (čitaj dajmi – na portugalskom „daj mi“) religiji može se pronaći na sljedećim web stranicama:
www.facebook.com/virgemdaluz
Http://www.santodaime.org
Http://www.idacefluris.org.br
Http://www.hinosdosantodaime.com.br

Također se može pogledati prikaz ceremonija i slušati hinariose na youtube-u.

Do skorog susreta

Luz, Força e Amor