ANĐEOSKI SVJETLOSNI MOSTOVI - Ciklus od 5 radionica ponedjeljkom

ANĐEOSKI SVJETLOSNI MOSTOVI
Radionica
CIKLUS OD PET RADIONICA /PONEDJELJAK u 19h i 30min - 20 i 45

Druženje i iscjeljivanje s Anđelima u meditativnom krugu
Znaš li da prema katoličkoj predaji Bog ti daruje trenutkom rođenja neprocijenjiv poklon jednog posebnog anđela čuvara.
Na radionici ćemo se družiti s Anđelima u meditativnom krugu zakoračivši u nevidljivi svijet blaženih duhova koji su posvuda oko nas, naših moćnih i svetih prijatelja koji nas vole i pritječu nam u pomoć po Božjoj odredbi.

Ženska božanskost poziva Te da se pridružimo Ženskom meditativnom krugu kao podrška jedna drugoj.

Zamolit ćemo Anđele da nam Svjetlošću obasjaju, pročiste, osnaže i energiziraju pružajući iscjeljenje povezujući nas s Majkom Zemljom i njezinom Ljubavi kako bismo se osjećali zaštićeno, sigurno u materijalnom svijetu pune topline, zahvalnosti i Ljubavi.
Ako je naša potreba velika Anđeli će nas voditi, tješiti, a ponekad će nam i fizički pomoći. Ono što trebamo učiniti je: Pozvati ih.
Zatražit ćemo Anđele pomoć po potrebi u dnevnim situacijama jer oni mogu svojom snagom sprijećiti nezgode, crnu magiju, zaštiti nas od napada, pomoći nam u svim matrijalnim i svjetovnim stvarima.

U meditaciji s Anđelima gradit ćemo svjetlosne mostove satkane od Ljubavi koje će Te povezati s tvojim arhetipom žene.
Sjetiti ćeš se tko si, koja je tvoja iskonska bit. S tog Izvora ćeš upiti mudrost, snažnost, ljepotu djevojke, žene, majke, nebrušenog dijamanta, boginje, kraljice, carice koja je nježna, a istovremno i odlučna. Njegovat ćemo našu žensku energiju.


Neke od tema na radionicama:
- Susret s osobnim Anđelom
- Otvaranje energetskih centara uz pomoć Anđela
- Čišćenje, balansiranje, energiziranje uz pomoć Anđela
- Iscjeljivanje uz pomoć Arkanđela
- Podizanje vibracije uz pomoć Anđela
- Buđenje kundalini energije uz pomoć Arkanđela
- Buđenje boginje uz pomoć Arkanđela
- Buđenje kreativnosti
- Iscjeljivanje bojama uz pomoć Anđela
- Aktivacija otvaranja srca uz pomoć Arkanđela………

Anđeli su upravo tu za Tebe.
Anđeli suosjećaju s Tobom.
Anđeli Te bezuvjetno vole.
Anđeli samo čekaju kako bi ti pomogli.
-
Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….
-
Termini radionica: 18.2.19., 18.3.19., 15.4.19., 6.5.19., 20.5. 19.
Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.
Ciklus od 5 radionica ponedjeljkom / jednom mjesečno / , ali je moguć i pojedinačni dolazak na radionice.
Tvoje ulaganje u sebe: već od 120,00kn po radionici
Članarina za 5 mjeseci 600,00kn/ uplata odjednom/ ili 700,00kn / uplata na 3 rate
Razmjena energije minimalnom donacijom od 150,00kn za pojedinačnu radionicu.

Prvih troje prijavljenih dobiva na dar kompozitum Božanska zaštita od 30ml, 20ml ili 10ml –
ovisno o redu prijave.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik


PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a 091 1790079 (PON-PET)
mail : info.soulwhisperer@gmail.com
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening
Love is the best medicine!

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !
Voditelj radionice:
Soul Whisperer

HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja

Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, …….

 

Autorica sam projekta Joy of Awakening. Kao djevojčica drugujem s patuljcima, vilenjacima i anđelima. Spoznajem kako vidljiva stvarnost nije jedini svijet. Izražavam svoje osjećaje kroz poeziju, u plesnim i folklornim skupinama, glumom ter likovnim izražajem , a moja neokaljana duša i duh djeteta putovali su prostranstvima univerzuma bez ograničenja , susretali anđele, vodiče, uzašle majstore......
Susrevši se s Izvorom u Radosti buđenja prisjetila sam se Tko sam zapravo, kojim putem krenuti…..Spoznala sam ljepotu življenja i prisjetila se svog poslanja u ovom životu - pomoći osobi u nevolji ter nije začudno što sam kao duhovni tragatelj proučavala svete spise, pohađla mnoge seminare, radionice, college, njegujući blagi, holistički pristup iscjeljivanja što je rezultiralo projektom Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.
Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.
Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..
Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.
Love is the best medicine!