Choco yoga

Ako volite slatko ne propustite najslađu avanturu ove sezone u kojoj se dinamična vinyasa konačno susreće s čokoladom!
Choco Tasting Experience!

Tijekom sata ćemo u raznim asanama isprobavati različite vrste čokolade što će dovesti do dubljeg osvješćivanja osjetila okusa. Našem standardnom fokusu dodajemo okus kao novi element te time potičemo prisutniji i osobniji razvoj našeg odnosa s elementom hrane. Također, iskoristit ćemo ovu priliku za snažno iskustvo čokolade kao objekta meditacije te time potaknuti promišljeniji pristup nečemu što je toliko svakodnevno prisutno u našem životu.

Prije adventa izbrusite svoje okusne pupoljke, osvijestite čokoladu kao objekt meditacije kako biste kroz nadolazeće doba slastica, bili u potpunom Zenu!
:)  :)   :)

Sat je namijenjen naprednijim sladokuscima. Zainteresirane za ovu avanturu molimo da svoje mjesto rezerviraju unaprijed kako bismo osigurali dovoljnu količinu čokolade!

No chocolate no prana!  :)

KADA: subota 25.11. s početkom u 17.30h
GDJE: Tara Centar, Aleja pomoraca 23
CIJENA: 70,00kn, ranija uplata, do ponedjeljka 20.11. cijena je 60,00kn
PRIJAVA: prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uplatom punog iznosa vaša rezervacija je važeća.

Ovaj zanimljivi mastreclass vode Marina i Juraj (više o njima možete pročitati na http://tara-centar.hr/o-nama/ ), veliki zaljubljenici u jogu i čokoladu!