Anđeoski Dodir Svjetla

Radionica "Anđeoski Dodir Svjetla" sa Karmen Weber Damjanic u Zagrebu - POZIVNICA

S veseljem vam najavljujem radionicu „Anđeoski dodir svjetla“ koju vodi predivna Karmen Weber Damjanić, a koja će se održati u subotu 25.11.2017. od 18-21h, u centru "Sretan dan" na adresi: Kralja Zvonimira 20, Zagreb.
Detaljnije o radionici možete pročitati u nastavku, a u privitku ćete pronaći i radio intervju s voditeljicom, koji najbolje opisuje o kakvoj se radionici radi.

Donacija za sudjelovanje na radionici je 150 kn.
Prijaviti se možete, i dobiti dodatne informacije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 1863 848.
Molim vas da uz ime i prezime ostavite svoju e-mail adresu i broj mobitela.
Radujem se vašem dolasku i srdačno vas pozdravljam.

Larisa Mravunac, 098 1863 848
Kreativni centar Zvjezdaonica
za cjeloviti razvoj i stvaralaštvo


RADIONICA "ANĐEOSKI DODIR SVJETLA"
Voditeljica : Karmen Weber Damjanić

Anđeli su vise puta dotakli Karmen tijekom njenog života. Bolest koja joj je potpuno promijenila život, podarila joj je iskustvo sa tim nevidljivim pratiocima na putu njenog ozdravljenja, omogućivši joj uvid u dodatne, duhovne dimenzije života. Kada je uistinu produbila svoje poznanstvo s njima, odlucila ga je opisati u svojoj knjizi "Dodir svjetla". Autorica sama kaže da ovo nije knjiga o bolesti, nego o ozdravljenju...

Knjiga je izdana 2010. godine u Zagrebu (nakladnik Veble commerce), a promocija je bila u studenom prije sedam godina... što je zanimljiva „slučajnost“ koja nam još jednom pokazuje da slučajnosti zapravo nema, i da je sve u našem životu prekrasno vođeno točno kako treba. Knjiga „Dodir svjetla“ je prevedena na engleski i talijanski jezik. Autorica je napisala i knjigu Ždralovgrad, izdanu u Zagrebu 2014. godine (nakladnik Škorpion).


Karmen je upoznala svog anđela čuvara, sa kojim svakodnevno komunicira na različite nacine; kroz pisanje, slikanje, meditaciju, pokret i druge svakodnevne znakove koje nam oni ostavljaju na našem putu. Bolest se je iz nedaće preobrazila u veliki dar koji ju je potaknuo na učenje i spoznaju da je život čarobno putovanje i učenje prvenstveno o samom sebi, a onda i o svemu ostalom što nas okružuje. Spoznala je da je beskonačna dubina naše duše, jednaka beskonačnoj dubini svemira oko nas, obasjana bezbrojnim nijansama spoznaja.

Na radionici Anđeoski dodir svjetla, Karmen nam prenosi svoje spoznaje kako možemo osvjestiti povezanost sa svojim anđelom čuvarom i svoju povezanost sa izvorom. Kroz njene radionice učimo kako u svakoj teškoći pronaći mogućnost napretka, stjecanja novog znanja, jer svi mi imamo anđele čuvare koje samo cekaju da ih pozovemo, zamolimo za pomoć i otvorimo svoje srce i dušu. Na ovim radionicama ćemo naučiti kako se prepustiti njihovoj ljubavi koja nas štiti, vodi i spaja sa svijetom bića svjetla kojemu i sami pripadamo. Također cemo naučiti kako osjetiti, spoznati i prihvatiti bezuvjetnu ljubav prema samima sebi, a na taj način prema cijelom svijetu,te shvatiti poimanje jedinstva sa svime i duboke zahvalnosti prema životu u sadašnjem trenutku.