INTERNATIONAL HATHA YOGA TEACHER TRAINING COURSE - ZAGREB

U tijeku su upisi za obuku za joga učitelje, “Hatha Yoga Teacher Training Course” koja se održava u Zagrebu. 

Ovo je prva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije u kojoj se može naučiti autentična ili izvorna hatha joga.

POČETAK: subota, 2. prosinca 2017.
LOKACIJA ODRŽAVANJA: Šareni Studio - Palmotićeva ulica 22, 10 000 Zagreb
VODITELJI PROGRAMA: Sri Rajeshji i Damir Božinović

PROGRAM ŠKOLE:
Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati joga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

O ŠKOLI:
Školu je pokrenuo učitelj hatha joge i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija. Sri Rajeshji je završio jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji i svijetu - Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar). Također, Sri Rajeshji je završio institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata.

CERTIFIKAT:
Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registiran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E - Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

TRAJANJE:
14 vikenda tijekom godine + redovito praksa u jednom od Studija joge.

ŠKOLARINA:
Školarina iznosi 8.500 kuna koja se može platiti jednokratno ili obročno.

UPISI ILI INFORMACIJE:

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

Upisi u su u tijeku do 02.12.2017. godine. Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte nas na:
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 098 771 026.

Upisom u školu, studiranjem joge te stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.

Saznajte više na našoj web stranici: http://www.yogasplit.com/joga-skola/

logo