Poziv na Womb Blessing Day 3.12.2017.

U nedjelju 03.12.2017., u Makronovi (Zagreb, Ilica 11, prvi kat), održat će se Womb Blessing Day (Dan Blagoslova Maternice) u organizaciji iniciranih Moon Mothers (MM). Pet puta godišnje više od 165.000 žena iz cijelog svijeta sudjeluje u primanju Worldwide Womb Blessing-a ( Globalnog Blagoslova Maternice ), koji je pokrenula učiteljica i spisateljica Miranda Gray.

Ova godina bliži se svom kraju, a na kraju svake godine u World Wide Womb Blessing zajednici imamo priliku povezati se sa ženama širom svijeta. Zadnji Globalni blagoslov maternice u godini bit će obilježen zajedničkom arhetipskom meditacijom - Krug sestara.

Osim zajedničkog kruga za primanje Blagoslova ove godine Moon Mothers su odlučile obogatiti događaj dodatnim programom i pretvoriti ga u Womb Blessing Day. Naime, uz Krug će biti održana i radionica Buđenje ženskih energija, na kojoj će Vam MM približiti sljedeće teme: 

- što su Womb Blessing (WB) i Womb Healing (WH, Iscjeljenje Maternice)
- na koji način WB i WH pomažu ženama obnoviti njihovu ženstvenu cikličku prirodu, te zašto je to važno kao preduvjet ispunjenog, zadovoljnog i zdravog življenja
- tko su Moon Mothers
- kako su i zašto započele suradnju s Mirandom
- kakve tretmane rade i na koji način pomažu ženama
- koji su to ženski energetski centri i koje su njihove funkcije
- i odgovorit će na sva Vaša pitanja uz prezentaciju tehnika koje koriste u svome radu
- kao posebnu pogodnost ove radionice izdvajamo jednostavne i učinkovite postupke koje ćete moći usvojiti i koristiti kod kuće:
- Kako kreirati vlastiti prostor za primanje Blagoslova
- Kako raditi Samoblagoslov
- Pružanje Earth - Yoni Blessing-a
- Energiziranje Kotla ili Maternice
Svakoj sudionici radionice osigurali smo zanimljive poklone.

Preporučena donacija za sudjelovanje na radionici je 50 kn.

Nakon toga, po drugi puta u Zagrebu, održat ćemo ''Veliki Krug sestara'' u kojem će žene primiti Worldwide Womb Blessing (Globalni Blagoslov Maternice, WWB), te ćemo raditi dodatne meditacije kako bi uskladile svoje energije sa trenutnom energijom Majke Zemlje. Uz organizatorice, u Krugu će sudjelovati i druge Moon Mothers. Time će Krug imati posebnu snagu.

Prosinački je Blagoslov poseban i jedinstven jer tada sve žene u svijetu prijavljene za primanje WWB-a rade istu dodatnu meditaciju, ''Krug sestara'' (tijekom ostalih WWB-a svaka polutka planete, sjeverna i južna, radi svoju meditaciju). Meditacija “Krug sestara” ujedinjuje žene svijeta u zajedničkoj molitvi, molitvi za žene diljem svijeta, molitvi za naše sestre u obitelji Womb Blessing-a i molitvi za nas same. Zamislite kakvu čaroliju mogu stvoriti žene kada se na taj način povežu jedne s drugima i pošalju tu energiju u svijet!

Preporučena donacija za sudjelovanje na ''Velikom Krugu sestara'' je 30 kn.

Napomena: Moguće je sudjelovanje u jednom ili oba programa Womb Blessing Day-a što ćete moći označiti u prijavi putem Google forme.

Kako radionica počinje u 15:30 ovaj put imat ćemo dovoljno vremena za druženje i upoznavanje.

Program:
15:30 - 16:00 otvaranje vrata za dolazak žena na promotivnu radionicu
16:00 - 18:00 promotivna Radionica Buđenje ženskih energija
18:00 - 18:45 pripreme za Krug
18:30 - 18:50 otvaranje vrata za dolazak žena na WWB i ''Veliki Krug sestara''
19:00 - 20:00 primanje WWB-a, meditacija ''Zrake Mjesečine'', meditacija dijeljenja blagoslova, meditacija '' Krug sestara''
20:00 slavlje

Detaljnije objašnjenje događaja je na Facebook eventu.

Za sudjelovanje u obavezno se prijavite na službenoj stranici Mirande Gray:  i kao vrijeme Blagoslova odaberite 18 sati. Osim prijave na Mirandinoj službenoj stranici, zbog kvalitetnije organizacije događaja, molimo Vas da se obavezno prijavite i putem Google forme.
VAŽNO!: Prijave su otvorene do 02.12. do 23h.

Nakon prijave dobit ćete mail s linkom na meditacije u pdf-u (ukoliko niste dobile povratni mail, provjerite da li se nalazi u neželjenoj pošti). 

S radošću i ljubavlju,
Moon Mothers: Ivančica, Sandra, Tamara i Martina