Psihoterapijom do promjene kakvu želimo

Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sa sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu odnosno događaju vam se bolne ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je baš vrijeme da započnete s promjenama.
Snažan način osobne promjene je i psihoterapija. Psihoterapija je namijenjena baš svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć. Cilj psihoterapije je promjena i to takva promjena zbog koje ćete se osjećati bolje, zadovoljnije, sretnije, slobodnije, kreativnije, spontanije, biti ćete sigurniji u sebe a razviti ćete i veći osjećaj kontrole nad sobom.

Kako dolazi do promjene u psihoterapiji? Do promjene u psihoterapiji dolazi kroz odnos s psihoterapeutom. Taj odnos je izrazito povjerljiv, emocionalno bogat i plodan, međusobno jako podržavajući, odnos koji je siguran i koji čini mogućim sve promjene na koje ste spremni. Često ćete u psihoterapiji prepoznati po prvi puta neke vaše jake kvalitete ili nove talente, prepoznati ćete snagu koju imate, po prvi puta ćete otvoreno pričati o emocijama o kojima niste nikad nikome pričali, a moći ćete proraditi i traume koje nosite u sebi i koje vas jako bole a kojima često nitko ništa ne zna.

Vaša odluka da potražite psihoterapijsku pomoć pokazuje da ste odgovorni prema sebi i da ste odlučili rasti i razvijati se i da ste spremni unijeti važne i dobre promjene u svoj život i u odnose s Vama važnim osobama.

Uz redovnu individualnu psihoterapiju, nudim Vam posebno povoljan program grupne psihoterapije koji je napravljen po uzoru na slične projekte u Velikoj Britaniji, a teži tome da psihoterapija postane dostupnija sve većem broju ljudi.

Program grupne psihoterapije - grupa se održava svaki tjedan, znači ukupno 8 sati terapije mjesečno. Mjesečna članarina u grupi je ukupno 250 kn. Termin održavanja je petak od 19 do 21 sat. Važno je napomenuti da je grupa sigurno i intimno mjesto na kojemu možete i primiti i dati potporu te pružiti i dobiti suosjećanje i razumijevanje.

Individualna psihoterapija putem Skype-a. Seanse se održavaju putem Skypa, preporučena učestalost seansi je jednom tjedno ili jednom svaka dva tjedna, cijena po dogovoru, plaćate svaku seansu posebno.

Sve ostale dodatne informacije vezane uz psihoterapiju možete dobiti
na broj mob.: 091/ 570 67 84 ili na mail: marko.skopac@gmail.com

Možete pratiti novosti i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/psihoterapijams/

Mjesto održavanja : Zagreb, Bleiweisova ulica.

O meni: Imam devet godina psihoterapijskog iskustva. Zavrsio sam petogodišnju edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema programu certificiranom od strane Federation of European Psychodrama Training Organisations i European Association for Psychotherapy. Dodatna usavršavanja iz različitih psihoterapijskih pravaca kao što su: psihoanaliza, grupna analiza, transakcijska analiza, art terapija, psihoterapija plesom i pokretom te bodywork psihoterapija.