Psihoterapijom do promjene kakvu želimo

Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sa sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu odnosno događaju vam se bolne ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je baš vrijeme da započnete s promjenama.

Snažan način osobne promjene je i psihoterapija. Psihoterapija je namijenjena baš svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć. Cilj psihoterapije je promjena i to takva promjena zbog koje ćete se osjećati bolje, zadovoljnije, sretnije, slobodnije, kreativnije, spontanije, biti ćete sigurniji u sebe, razviti ćete i veći osjećaj kontrole nad sobom, ostvariti ćete i kvalitetnije međuljudske odnose.

Kako dolazi do promjene u psihoterapiji?
Do promjene u psihoterapiji dolazi kroz odnos s psihoterapeutom. Taj odnos je izrazito povjerljiv, emocionalno bogat i plodan, međusobno jako podržavajući, odnos koji je siguran i koji čini mogućim sve promjene na koje ste spremni. Često ćete u psihoterapiji prepoznati po prvi puta neke vaše jake kvalitete ili nove talente, prepoznati ćete snagu koju imate, po prvi puta ćete otvoreno pričati o emocijama o kojima niste nikad nikome pričali, a moći ćete proraditi i traume koje nosite u sebi i koje vas jako bole a kojima često nitko ništa ne zna. Vaša odluka da potražite psihoterapijsku pomoć pokazuje da ste odgovorni prema sebi i da ste odlučili rasti i razvijati se i da ste spremni unijeti važne i dobre promjene u svoj život i u odnose s Vama važnim osobama.

Uz redovnu individualnu psihoterapiju, nudim Vam posebno povoljan program grupne psihoterapije koji je napravljen po uzoru na slične projekte u Velikoj Britaniji, a teži tome da psihoterapija postane dostupnija sve većem broju ljudi.

Program grupne psihoterapije - grupa se održava svaki tjedan, srijedom, od 20 do 22 sata, znači ukupno 8 sati terapije mjesečno. Važno je napomenuti da je grupa sigurno i intimno mjesto na kojemu možete i primiti i dati potporu te pružiti i dobiti suosjećanje i razumijevanje.

Individualna psihoterapija putem Skype-a.

Seanse se održavaju putem Skype-a, preporučena učestalost seansi je jednom tjedno ili jednom svaka dva tjedna.

Sve ostale dodatne informacije vezane uz psihoterapiju možete dobiti na broj mob.: Marko Škopac, 091/ 570 67 84 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Možete pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/psihoterapijskacitanka/
Mjesto održavanja : Zagreb, Petrinjska ulica.

O meni: Imam deset godina psihoterapijskog iskustva. Zavrsio sam petogodišnju edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema programu certificiranom od strane Federation of European Psychodrama Training Organisations i European Association for Psychotherapy. Dodatna usavršavanja iz različitih psihoterapijskih pravaca kao što su: psihoanaliza, grupna analiza, transakcijska analiza, art terapija, psihoterapija plesom i pokretom te bodywork psihoterapija.

 

 ♦