Mala škola energetskog iscjeljivanja

Mala škola energetskog iscjeljivanja
ENERGETSKO ISCJELJIVANJE I PUTOVANJE KROZ ČAKRE
Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje negative osjećaje i mentalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.


DOĐITE NA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE
Utorak, 16. siječnja 2018. u 20 h u Centar AGILU, Brozova 12 (zvonite, pa liftom na 2. kat). Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta.

Kroz 16 tjedana, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).
Na svakom drugom modulu, obrađivat ćemo jednu čakru i raditi energetsko iscjeljivanje na teme povezane s tom čakrom. Također ćemo obrađivati teme kao što su kako se nositi s emocijama, kako ih iscjeljivati, kako čistiti negativne uvjerenja i slično.
Na svakom modulu naučit ćete po 1 energetski alat ili tehniku, te ćete primiti po 5 i više energetskih aktivacija moćne metode iscjeljivanja Sacred Soul Alignment™ (ukupno više od 50-ak energetskih aktivacija), te ćemo aktivirati vašu DNA (12 i 36 zavojnica).
Sacred Soul Alignment™ je snažan modalitet iscjeljivanja energijom Izvora koji pomaže u otpuštanju negativnih uvjerenja i emocija koje smo držali tijekom više života, te zavjete i duhovne ugovore iz ovog života i svakog drugog života i vremenske linije, donoseći iscjeljenje, unutarnji sklad i ravnotežu, te stvaranje i manifestiranje na najvišoj razini.

Ovom metodom se čiste se entiteti i negativne energije; rastvaraju se ograničavajuća uvjerenja i zamijenjuje ih se pozitivnim, osnažujućim uvjerenjima; rješavaju se zastarjeli i nepotrebni duhovni zavjeti, duhovni ugovori i sporazumi koji vas blokiraju da ostvarite vaše želje i ciljeve, a pritom istodobno zadržavaju lekcije koje iz njih trebamo naučiti, te se čiste negativne emocije koje su zaglavljene u našoj DNK, stanicama, staničnoj memoriji, čakrama i živčanom sustavu.

Sacred Soul Alignments ™ povisit će i uravnotežiti vaše vibracije, vaše stanice, vašu DNK i vaše energetsko polje. Usklađenja također čiste i aktiviraju na razini DNK, što znači da i naše obitelji dobivaju ovo iscjeljenje 7 generacija unaprijed i natrag u vremenu. Aktivacije djeluju u pozadini i nakon tretmana tjednima, omogućavajući daljnja čišćenja i energetski rast.

Aktivacije koje ćemo raditi:
Aktivacija DNA (do 36 zavojnica); Čišćenje energetskog polja i Tijela boli; Uzemljenje i povezivanje s Gaiom; Čišćenje trauma i šokova, Otpuštanje napetosti; Otpuštanje zavjeta za iscjeljitelje; Otpuštanje zavjeta da iscijeljujete sebe i druge; Otpuštanje toksina iz organa; Otpuštanje krivnje, srama, tuge, žalosti, beznađa, ljutnje i zamjeranja; Otpuštanje strahova i odlaganja; Uravnoteživanje serotonina za veći osjećaj sreće; Otpuštanje ovisnosti; Voljeti sebe u potpunosti; Akitviranje vašeg magnetizma; Aktiviranje osobne snage; Aktiviranje osjećaja slobode; Otpuštanje osjećaja borbe i patnje; Napredovanje s lakoćom i radošću; Aktiviranje obilja; Otpuštanje sabotaže; Uspostava povjerenja i vaše istine; Pronađite svoj glas (samoizražavanje); Opraštanje; Balansiranje fizičkih sustava i mnoge druge.

Dobit ćete i nekoliko iscjeljujućih naredbi koje možete samostalno koristiti.

DOĐITE NA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE
Utorak, 16. siječnja u 20 h u Centar AGILU, Brozova 12 (zvonite, pa liftom na 2. kat).
Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta.

Tečaj traje 4 mjeseca (16 modula), namijenjen je svima, bez obzira na razinu znanja.
Tečaj se održava 2 x mjesečno uživo, a 2 x mjesečno online pri čemu će materijali (video, audio, PDF) biti postavljeni u Facebook grupu (za sudjelovanje online, potrebno je da imate Facebook profil).

Škola se istovremeno održava i ONLINE za one koji nisu iz Zagreba i koji će školu moći pratiti putem video linka (za to je potrebno učitati besplatni program „zoom“ s web stranice www.zoom.us ). Za sudjelovanje ćete dobiti link s kojim ćete moći pratiti module u realnom vremenu, te također preslušavati replay kada vama odgovara.
(Ukoliko želite pratiti uvodno predavanje preko online linka, molim javite se na mail).

Cijena: 2.400 kn, plativo u 4 rate po 600 kn (tj. 600 kn mjesečno)
Vrijeme: ponedjeljkom od 19-21h
Početak: Ponedjeljak, 22. siječnja 2017.
Mjesto: Centar Agila, Brozova 12/II
Za prijave, javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel: 098 649 628
www.osobnirast.com
FB Grupa: www.facebook.com/osobnirast