ŠKOLA MUDROSTI cilj programa

CILJ ŠKOLE MUDROSTI:
AKTIVACIJA LIČNE SNAGE I SOPSTVENOG PUTA

ŠTO OBUHVAĆA ŠKOLA MUDROSTI:
MUDROST, RAZUMEVANJE DUŠE ŽIVOTA, INDIVIDUALNOSTI, PRIRODE, PREDODREĐENOG, IZVORNA PSIHOLOGIJA I FILOZOFIJA O LJUDSKOJ SUDBINI

U ovom edukativnom i trensfo rmacijskom procesu, koji smo nazvali "ŠKOLA MUDROSTI" učimo o čoveku i njegovom karakteru, ljudskoj sudbini, prirodi i načinu suživota sa njom. Cilj programa i svega što ćemo naučiti je da idemo kroz naš vlastiti život svesnije, da razvijamo alate i upoznajemo energije kojima sebi možemo pomoći, da razvijamo ličnu snagu, razbijemo okvire koji nas ograničavaju i smanjuju našu vrednost, sposobnosti, talente, kao i da zaronimo duboko u svoju vlastitu, individualnu istinu.

Ako ste među onima koju se pitaju: "KO SAM JA, ZAŠTO SAM TU I GDE IDEM?" - DOBRODOŠLI U ŠKOLU MUDROSTI. Zajedno ćemo otkrivati delove nesvesnog, iskusiti duboke transformacijske procese, postati mudriji i učiniti naš život boljim.

TEME ŠKOLE MUDROSTI:

RAD I POVEZIVANJE SA SVOJIM LIČNIM INDIVIDUALNIM BIVSTVOM
UPOZNAVANJE PRINCIPA ŽIVOTA, LJUDSKOG KARAKTERA
UTICAJ PROŠLOSTI I NASLEĐENOG NA NAŠ ŽIVOT
KONSTRUKTIVNI I DESTRUKTIVNI UTICAJI NAŠEG SPIRITUALNOG IZVORA I UNUTRAŠNJEG DETETA NA NAŠ ŽIVOT
PODSVEST, REINKARNACIJA, KARMIČKI UTICAJI
UZROCI PONAŠANJA, UVERENJA, ENERGETSKE BLOKADE
KOMUNIKACIJA, SOCIALIZACIJA, MEĐUSOBNI ODNOSI
BUDJENJE INTUICIJE I LIČNIH MOĆI
AKTIVACIJA ENERGIJA MUDROSTI, SAMOISCELJIVANJE, POVEZIVANJA SA ŽIVOTOM
UPOZNAVANJE, KOMUNIKACIJA I NAČINI UPOTREBE ENERGIJA PRIRODE ZA SAMOISCJELJIVANJE I POMOĆ SEBI


GDE I KAKO ĆE SE ODVIJATI "ŠKOLA MUDROSTI"?
Program Škole mudrosti odvijaće se:

Putem ON-LINE EDUKACIJE i konferencija: gde ćemo upoznavati osnovne principe,
Kroz praktični rad i transformacijske procese, KROZ RADIONICE I ZAJEDNIČKE SUSRETE na terenu, gde će biti akcent na čišćenju blokada, aktivaciji lične snage, radu sa podsvešću, dušom, nasleđenim...
Putem RETREATA I RITUALA za aktivaciju energija. Neki od njih će se odvijati u Sloveniji.
Paralelno se priporučuje i INDIVIDUALNI RAD na sebi: divinacija, odnosno orijentacija za ciklus, bori...


Više o ŠKOLI MUDROSTI možete pročitati u nastavku teksta.


♦ PREDAVANJA U ZADRU:
11.1. 2018. u 18,00 sati, inspirativno i mudro besplatno javno PREDAVANJE Mateje Tomšić Akengen
MUDROST - RAZUMIJEVANJE ŽIVOTA
u Gradskoj knjižnici Zadar, Multimedijalna dvorana, Stjepana Radića 11b, 23000 Zadar


♦ PREDAVANJA U SPLITU:
U subotu, 13.01.2018. godine, održat će predavanje na temu "MUDROST - RAZUMIJEVANJE ŽIVOTA",
a u nedjelju, 14.01.2018. godine, održat će radionicu " DUHOVNO ISCJELJIVANJE S ARHETIPIMA ENERGIJE".

prijave za Split: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mesto održavanja Split:
Predavanje će se održat u Gradskom kotaru "Blatine-Škrape", Poljička cesta 31, (ulaz s južne strane)


♦ Besplatna, promotivna, online predavanja
- prijavite se za jedno od njih:

13.02.  Prezentacija Škole mudrosti - u 18 sati
14.02. Uticaj 7 generacija predaka na naš život sad i ovde
02.03. Energije čestitih predaka - energije prirode za naše isceljenje
17.03. Prezentacija Škole mudrosti - u 18 sati


♦ PRIJAVE ZA ONLINE ŠKOLU 2018         
Početak 18.03.2018.
Formiranje nove grupe je u toku


PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

MATEJA TOMŠIČ AKENGEN je terapeut šamanskim tehnikama, IFA orjentator-divinator, regresoterapeut, NLP majstor-praktičar, specijalista za spiritualnu genetiku. Vodi Školu mudrosti, transformacijske radionice, retreate i individualna savetovanja.

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Online Škola mudrosti http://mtakengen.wixsite.com/skola-mudrosti
Imate pitanja ili predlog? +381 64 2072453


VIŠE O ŠKOLI MUDROSTI:

Škola života se nikada ne završava i svi smo mi učesnici životne škole. U ovom edukativnom i trensformacijskom procesu, koji smo nazvali "ŠKOLA MUDROSTI" učimo o čoveku i njegovom karakteru, ljudskoj sudbini, prirodi i načinu suživota sa njom. Cilj programa i svega što ćemo naučiti je da idemo kroz naš vlastiti život svesnije, da razvijamo alate i upoznajemo energije kojima sebi možemo pomoći, da razvijamo ličnu snagu, razbijemo okvire koji nas ograničavaju i smanjuju našu vrednost, sposobnosti, talente, kao i da zaronimo duboko u svoju vlastitu, individualnu istinu.

​Navikli smo u školama da učimo kako svet utiče od spolja ka unutra. Program "Škole mudrosti" je sastavljen na takav način da podržava da mudrost izađe iz čoveka napolje, na površinu. Čovek je sa svim najbitnijem već rođen. Naša duša i naše bivstvo su jedinstveni, individualni. Naš život ima smilsla ako tu individualnost prepoznamo, pronađemo i realizujemo, smestimo u prostor i vreme, ako neutralizujemo ili bar smanjimo one otpore koji nam stoje na putu do realizacije našeg potpuno ostvarenog postojanja u životu koji živimo.

Kroz mitologiju i druge instrumente pomoći i podrške, budi se naša svest i razumevanje da je život najveća vrednost i da je naša najveća odgovornost da uvidimo suštinu, svoju individualnost i da živimo u skladu sa tim. Drevne mudrosti će nam pomoći da otkrijemo tajne života, kroz teoriju i praktičan rad sa našom podsvešću i našim bivstvom, aktivacijama energije, neverovatnim putovanjima u sećanja, vreme i prostor.

Ako ste među onima koju se pitaju: "KO SAM JA, ZAŠTO SAM TU I GDE IDEM?" - DOBRODOŠLI U ŠKOLU MUDROSTI. Zajedno ćemo otkrivati delove nesvesnog, iskusiti duboke transformacijske procese, postati mudriji i učiniti naš život boljim.

Temelj ŠKOLE MUDROSTI

Temelj škole su prastare šamanske mudrosti, najviše Afrička mudrost – IFA, koja se u izvornom obliku i u praksi održala do današnjih dana. To su znanja, mudrosti, alati rada iz vremena kada su čoveka razumevali u njegovoj individualnosti i celovitosti: fizički, emotivno, mentalno, duhovno... Radi se i sa znanjima izvorne psihologije iz vremena kad je ona još bila u dodiru sa dušom, gde se uzima u obzir sadašnjost, ali i drugo vreme, vidljiv svet i onaj apstraktan...

Ta znanja su bila prisutna i na našem teritoriji, ali smo već davno pali u amneziju. Svugde gde se sačuvao šamanizam principi su isti: bave se podrškom i razumevanjem individualaca, njegove sudbine, prirode, rade s dušom, uvažavaju princip reinkarnacije, časte pretke.. Koristi se duhovima prirode, predaka.. Ifa je izuzetna jer je izvorno očuvala MITOLOGUJU, koja je prava zakladnica mudrosti, simbolike, znanja.

Preko te izvorne afričke filozofije učimo odnosno se prisećamo šta su naši preci već znali.A to je par hiljada godina unazad. Neka nas podrže i ti veličanstveni čestiti preci. I neka se i mi prisetimo da smo deo veličanstvenog stabla.

Ifa, odnosno, Ifa divinacija je Unescom zaštićena usmena kulturna baština. Ifa u prevodu znači mudrost. A mudrost, sama po sebi je energija, koja postoji svuda po svetu, negde se zove Ifa, negde ima drugačiji naziv, ali svejedno je univerzalna. Mudrost nije reč za intelekt. Ona ima šire značenje, ide dublje i ima pristup do ljudskog bivstva, duše. Energija mudrosti je potrebna za razumevanje života. Svi mi nosimo određenu mudrost u sebi, a upotrebom energija, njenih alata možemo postići, da je više razvijemo, osvojimo i naučimo da koristimo, da bismo razumeli sopstveni život i svesno živeli i kretali se u dobrom smeru.

U sklopu rada u ŠKOLI MUDROSTI služićemo se i drugim tehnikama rada koje vuku korene iz drevnih šamanskih znanja drugih naroda, ali i novijim tehnikama, koje kombinuju stara znanja sa modernim pristupom. Neke od tehnika koje će se upotrebljavati tokom ŠKOLE MUDRUSTI su: hologramsko iscjeljivanje vremenske linije ('Time line healing'), Vraćanje delova duša ('Shamanic Soul retrival'), Dubinski trans, DNK aktivacija, NLP, isceljivanje energijama prirode, divinacija - spiritualna orijentacija...

  ♦