Radionica Feldenkrais® i Anat Baniel(sm) metoda

Instruktorica Nancy Aberle sedmi put u Zagrebu vodi seminar za roditelje i stručnjake. Držat će pouku o tehnikama i načelima metoda Moshea Feldenkraisa i Anat Baniel i njihovoj primjeni u radu s djecom. 

Tijekom grupnih lekcija naglasak će se staviti na proces somatskog učenja o tome kako učiti. Otkrivat ćemo kako koristiti pokrete iz repertoara senzomotoričkih faza dječjeg razvoja kao materijal za učenje. Lekcije funkcionalne integracije® individualno će provoditi tim iskusnih praktičara. Lekcije su za djecu s teškoćama besplatne, a svi polaznici mogu od praktičara dobiti odgovore na pitanja u vezi sa specifičnim problemima.

Na radionicu pozivamo roditelje djece s teškoćama i invaliditetom, roditelje koji žele poboljšati motorički i spoznajni razvoj svoje djece, stručnjake koji rade s djecom (fizioterapeute, rehabilitatore, kineziologe, praktičare body work tehnika, pedagoge, liječnike) i sve zainteresirane koji žele naučiti kako bolje koristiti svoje tijelo i olakšati poteškoće i ograničenja u kretanju.

Molimo Vas da proslijedite informacije o ovoj radionici prijateljima i poznanicima kojima bi mogle koristiti. Na Vaš poziv rado ćemo pobliže prezentirati radionicu u ustanovama i udrugama.

Veselimo se susretu!

Radionica Feldenkrais® i Anat Baniel(sm) metoda
Tema: Promjena paradigme – od mehaničkog prema informacijskom pristupu u radu s tijelom
26. - 29. svibanj 2018. 
Šestinski vijenac 2, Zagreb

Udruga Priroda kretanja
Šestinski trg 5, Zagreb:
Tel: 01 4637 719, 091 5069 505
Mail: info@prirodakretanja.eu
Web: www.prirodakretanja.eu

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...