VerbAsana yoga studio na Kvatriću

Yoga shala Verbasana osnovana je sa željom da se stvori još jedna oaza mira u centru Zagreba.

U vremenima sve stresnijeg života, bržeg i nezdravog tempa življenja kojem smo svi izloženi, yoga nam je dana kao drevno znanje istoka koje nam pomaže dovesti naše živote u ravnotežu s prirodom, sa samima sobom, vraćajući nas k sebi, što rezultira zdravijim, sretnijim i kvalitetnijim životom.

Verbasana studio smješten je u slatkoj kućici koja odiše toplinom i osobnošću.
Prostor se sastoji od dvorane za vježbanje yoge, sobe za tretmane i svlačionice.
Osim satova yoge također u ponudi imamo terapeutske masaže.
Ispred kućice nalazi se dvorište puno cvijeća sa dvije kornjače i velika terasa okružena bambusima za ljetno vježbanje pod vedrim nebom :)

Verbasana yoga studio nudi satove Ashtanga yoge, Vinyase Flow, ABC yoge za početnike, Yoge za kralježnicu, Yoge za djecu, Yoga Nidre uz zvuk tibetanskih zdjela, Prenatal yoge za trudnice i Chakra dance yoge, satove pranayame, vođene meditacije te razne zanimljive radionice i događanja sa gostujućim učiteljima.

Ljeti vodimo Rooftop yogu u centru Zagreba. Ponosni smo učitelji Kids i Teens yoge u Waldorfskoj školi u Zagrebu. Često organiziramo koncerte indijske klasične glazbe te nekoliko puta godišnje organiziramo i vodimo yoga retreate u Hrvatskoj i Indiji.

Osnivači i voditelji su Izabela Marić, indologinja i certificirana učiteljica yoge i Svemir Vranko, učitelj meditacije i zvukoterapeut. Od nedavno pridružila nam se i Ana Papić, certificirana učiteljica yoge.

Prijavite se preko donje prijavnice.

Raspored satova i cijene provjerite na našoj web stranici:
https://bellanamaste.wixsite.com/verbasana

Facebook stranica: https://www.facebook.com/verbasanayoga/

verbasana logo

Verbasana yoga studio, Voćarska 8, Zagreb
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mob: 091 525 7299

Dobrodošli! Namaste!

 

VODITELJI

svemir i izabela mO IZABELI:
predana yogini koja prakticira yogu od 18-te godine, bivša plesačica baleta i suvremenog plesa. Završila je RYT200 u Gaia centru kod Sandre Đ. Bianco i Toma Richtera te nastavlja sa TT600 kod učitelja Jadranka Mikleca i Prenatal TT u Gaia centru. Indolog, podučava hindski i sanskrt. Zadnjih 14 godina redovito putuje u Indiju gdje svake godine boravi u ashramima i upoznaje se sa raznim stilovima joge. Njezina ljubav su Ashtanga Mysore stil i TM meditacija. Praksu joj dodatno obogaćuje iskustvo s mnogobrojnih radionica poznatih učitelja kao što su Sara Granstorm, David Robson i drugi. Zajedno sa Svemirom organizira Yomad - Yoga, Music i Dance Festival u Rovinju i yoga retreate u Hrvatskoj i šire.

O SVEMIRU:
Yoga mu je inspiracija od ranog tinejđerstva, a meditaciju prakticira od 15-te godine. Pokretač je Chakra Dance yoga metode i pionir zvukoterapije u Hrvatskoj. Kao glazbenik svira australski didgeridoo i gitaru uz pjevanje. Trenutno pohađa yoga trening TT600 kod učitelja Jadranka Mikleca. Autor je „ Zvukoterapija - dobre vibracije za dušu i tijelo“ s Om Didge glazbom za zvukoterapiju. Terapeut je Romanowski metode američkog terapeuta Jeffa Romanowskog – rada na tijelu s dubokim tkivom za osobnu transformaciju. Pokretač je Yomad – Yoga, Music and Dance Festivala u Rovinju i zajedno s Izabelom voditelj yoga retreata u Hrvatkoj i šire.