SVJETLOSNA RADIONICA Naši preci – RADIONICA TRANSFORMACIJSKOG DISANJA

NAŠE UNUTARNJE DIJETE I NAŠI PRECI / OUR INNER CHILD AND OUR ANCESTORS
Udruga Pipi Duga Čarapa održava mjesečne radionice transformacijskog disanja. Ključne riječi: svjesno povezano disanje, svjetlosni jezik, naše unutarnje dijete, stanično pamćenje
Radionica u ožujku – subota 24. 3. 2018. 16.00 – 19.00
Zagreb, Mašićeva 4, Joga studio Pozdrav Suncu

Tehnike samorazvoja omogućuju nam da učimo o sebi i bolje sebe same upoznajemo, da se obraćamo djetetu u sebi, ili svojoj duši, ili višem ja koje je svjetlosna suština našeg bića.

Svjetlosni jezik
Na radionicama transformacijskog ili SVJESNOG POVEZANOG DISANJA radimo s DAHOM i SVJETLOŠĆU. Svjetlosni jezik je jezik ljubavi, suosjećanja, zahvalnosti i razumijevanja. To je naš kreativni jezik.

Na radionici u ožujku nastavljamo preispisivati stanično pamćenje: uspostavljamo odnos između našeg unutarnjeg djeteta i naših predaka. Dahom i svjetlosnim jezikom povezujemo naše unutarnje dijete s našim precima – staničnim pamćenjem. Naši preci jesmo mi sami sa svim svojim prošlim iskustvima, mislima, potisnutim i nerazriješenim osjećajima zapisanima u tijelu. Oslobodimo naše unutarnje dijete, neka otpusti one misli, osjećaje, stare obrasce ponašanja i naslijeđena vjerovanja koji ne služe našem najvišem dobru i koji nas ograničavaju da radosno djelujemo u svakodnevnom životu.

Jezik fizičkog tijela
Kroz dah se svjesno povezujemo na staničnoj razini s fizičkim tijelom. Transformacijsko ili svjesno povezano disanje moćan je alat kojim koji nam omogućuje da osvijestimo da naše materijalno, fizičko tijelo na staničnoj razini prožimaju druga naša suptilna tijela, i da su tjelesne senzacije fizičke dimenzije rezultat onoga što proživljavamo u nefizičkim dimenzijama. Naše unutarnje dijete zna kako energijski razgovarati s našim precima.

Dobrobiti rada s dahom i svjetlošću:
otpuštanje napetosti i stresa, oslobađanje emocionalnih naboja iz staničnog pamćenja, otpuštanje naslijeđenih obrazaca vjerovanja, otpuštanje ograničavajućih negativnih misli, oslobađanje od emocionalnih reakcija koje se neprestano ponavljaju, rastvaranje neriješenih emocionalnih odnosa, otpuštanje trauma iz djetinjstva ili traumatičnih iskustava iz prošlih života, integriranje neprihvaćenih aspekata sebstva, prisutnost i u umu i u tijelu, uspostavljanje slobodnog protoka energije u tijelu, prihvaćanje mudrosti tijela... i otkirjte sami!

Na radionicama holistički povezujemo teorijski, praktični i kreativni moment. Nakon transformacijskog disanja u kreativnom dijelu radionice dijelimo svoja iskustva – energijski čitamo ono što smo preispisali i što smo zapisali (na papir).
Vodstvo tijekom procesa transformacijskog disanja nenametljivo je prisutno kako bi se osoba osjetila sigurno i podržano na putu otklanjanja blokada i putovanju kroz memorijske reakcije tijela.

Autorice i voditeljice svjetlosne radionice:
Dragica Balog i Sanja Veršić
instruktorice transformacijskog i preporađajnog disanja
www.pipidugacarapa.weebly.com/o-nama.html

MJESTO ODRŽAVANJA: Joga studio Pozdrav Suncu, Mašićeva 4, Zagreb
VRIJEME ODRŽAVANJA: subota 24. 3. 2018. 16.00 – 19.00
VAŠA PARTICIPACIJA: 150 kn

PRIJAVE na e-mail pipidugacarapa@xnet.hr  ili na mob. 091 1736 234 (Dragica)

Napomena:
Potrebno je prijaviti se unaprijed za radionicu, jer se rad odvija u manjim grupama. Ponesite udobnu odjeću i dođite desetak minuta ranije. Radionica se održava u ugodnom prostoru s predviđenim podlogama za ležanje i jastučićima. Ponesite svoju dekicu (ili laganu vreću za ležanje) i bocu vode, a mi ćemo ponijeti pribor za pisanje.

Veselimo se druženju!
Udruga za promicanje osobne svjetlosti Pipi Duga Čarapa
www.pipidugacarapa.weebly.com

PS
Ukoliko vam umjesto rada u grupi više odgovara individualni rad, slobodno nas kontaktirajte jer provodimo i individualne radionice.