Ženski krug uz GONG meditaciju – Pogled u Sebe

Posebna mi je radost obavijestiti Vas da uskoro počinjemo novi ciklus Ženskog Kruga uz Gong Meditaciju. Bit će to svojevrsni nastavak prethodnog ciklusa, "Moja Duša zna - Pogled u Sebe, još dublje" . Bit će to zadnji ciklus, zadnji gongovi prije jeseni. Sve ste pozvane!

Nastavljamo raditi sa energijom Svjetla, koja je uz energiju Ljubavi najmoćnija, najsnažnija energija u Svemiru. Svjetlom ćemo iscjeljivati, čistiti, liječiti svoje biće i auru. Tijekom svake Gong meditacije primam, odnosno kanaliziram poruke za Vas, koje Vam na kraju i prenesem.

Ako osjetiš da ovaj poziv vibrira Tvome biću, dođi u Krug.

Krug se svaki put iznimno brzo popuni, stoga Te molim prijavi se na vrijeme. Broj mjesta je ograničen.

Kada?

♦ Subota, 14.4. / od 21-22.30h
♦ Petak i subota, 20. i 21.4. / od 21-22.30h
♦ Petak 27.4. / od 21-22.30h
♦ Subota i nedjelja, 28. i 29.4. / PO DANU 14.30-16h
♦ Petak i subota, 4. i 5.5. / od 21-22.30h
♦ Subota, 12.5. / od 21-22.30h

Gdje? Pink Elephant Yoga House, Gundulićeva 63
Cijena? 800kn za 9 dolazaka, 500kn za 5 dolazaka, 1 dolazak 150kn

Prijave? Isključivo na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava je obavezna.

Mnogo Duša je zainteresirano za ovaj Ženski Krug i svi Vi zajedno ste me pozvali da se okupimo u ovom ciklusu. Zajedno smo već počele kreirati svoje nove vibracije.

Na prethodnim Ženskim Krugovima polaznice su svjedočile dubokim osobnim transformacijama, čišćenjima, otpuštanjima, iscjeljenju i trenutnim fizičkim ozdravljenjima. Nestale su, međuostalim, teške bolesti za koje su im liječnici govorili da su neizlječive. (Napomena: moguće je i da dolazite za ozdravljenje druge bliske osobe, te da energiju iscjeljenja usmjeravate umjesto na sebe, na tu osobu. Zadnje, nedavno svjedočenje na našoj grupi je da je jedna majka tako izliječila sina.)

U svom radu koristim Planetarne Gongove: SUNCE, te (Puni) MJESEC – Gong koji podržava procvat ženske energije iscjeljenje i snagu žene na svim razinama. Zatim Kristalnu zdjelu, WIND GONG, Kišni štap, Ocean Drum, Sansulu, Šamanski Bubanj, Tibetanske Zdjele, Koshi, Zaphir…

… Nekoć, i ne tako davno, žene su znale s lakoćom živjeti žensku energiju, bile su zdravije i vitalnije. Držale su se zajedno više nego danas, jer znale su da je ženska energija jača u grupi. Za vrijeme menstruacije odlazile bi u Crveni Šator ponirati duboko u sebe, slaviti Ženu u sebi uz podršku Kruga Žena.

Danas je Žena zaboravila da je Žena. Zaboravila je na svoju Žensku Prirodu, predala se muškom polju energije.

Kroz Ženske krugove cilj je osvjestiti, probuditi i osloboditi Snagu Žene u sebi. Iscjeliti i izlječiti bolesti, sve što Te tišti kao Ženu. Iznova se spojiti prvo sa samom sobom, a potom i sa ženama oko sebe. Ženske krugove u Zagrebu vodim u ciklusima, dođite ako intuitivno osjetite zov iz dubine Duše.

Kroz Ženske krugove u Zagrebu vodim u ciklusima, dođite ako intuitivno osjetite zov iz dubine ženske gong susrete radimo na ljubavi prema sebi, opraštanju sebi i drugima, na iscjeljenju strahova, potisnutih emocija, otpuštanju starih obrazaca i uvjerenja koja nas sputavaju u ostvarenju sebe kakvom želimo biti. Stavljamo naglasak na iscjeljenje i ozdravljenje ženskih organa, te slobodni protok ženske energije kroz sve nivoe bića. Upijamo blagoslove maternice i ženskih organa, te radimo na buđenju Žene u sebi. Pojačavamo vibracije ljubavi, zahvalnosti, opraštanja i suosjećanja. Radimo na privlačenju obilja na svim nivoima, te ostvarenju snova i svoje životne svrhe.

Svaka grupa se skuplja s razlogom, sve polaznice jedne grupe imaju nešto zajedničko što su odlučile iscjeliti, bilo svjesno ili nesvjesno. Stoga, tek kad se grupa skupi, energija grupe će nas usmjeriti na ono što trebamo raditi. S punim povjerenjem prepustimo intuiciji da nas vodi, otpustimo blokade i prepustimo se. To i jest jedna od najvažnijih lekcija Života.

Idealno je doći na cijeli ciklus Gong Meditacije, jer je snaga iscjeljenja i osobne transformacije tada mnogo jača. Zato postoje ciklusi. No, promjene na polju osobne transformacije događaju se svaki put, stoga, dobro je i ako dođete samo jednom. Pridružite nam se onoliko puta koliko osjećate da je dobro za Vas. Možete se odlučiti prisustvovati tijekom više ciklusa, iskustvo će uvijek iznova biti novo i snažno.

Gong je drevni instrument koji čisti najdublje podsvjesne obrasce i blokade; one, za koje često niti ne znamo da postoje u nama. One koji nam ne daju da idemo dalje; koče nas da idemo naprijed. A upravo Zvuk (zvukoterapija) jedna je od pet osnovnih terapija u Ayurvedi.

Gong nas spaja sa sobom samima, svojim dubinama, sa Božanskim u sebi i oko sebe, vodi nas na Izvor. A na Izvoru, sve je moguće.

Na prethodnim Ženskim Krugovima polaznice su svjedočile dubokim osobnim transformacijama, čišćenjima, otpuštanjima i trenutnim fizičkim ozdravljenjima.

U svom radu koristim Planetarne Gongove: meni najdraži gong SUNCE, te (Puni) MJESEC – Gong koji podržava procvat ženske energije i izlječenje žene, te snagu žene na svim razinama. Zatim WIND GONG, Kišni štap, Ocean Drum, Sansulu, Šamanski Bubanj, Tibetanske Zdjele, Koshi, Zaphir…

Kome je namjenjen Ženski Krug?

Svim Ženama koje…
… intuitivno osjete poziv iz dubine Duše
… često se osjećaju pod pritiskom i stresom
… često se osjećaju preokupirane
… Ženama koje se osjećaju sputano i blokirano, a ne znaju kako se toga rješiti
… Ženama koje žele zatrudniti
… Ženama koje se žele osloboditi (ne)svjesnih strahova
… Ženama koje žele otpustiti negativne ili, pak, potisnute emocije i koje žele naučiti upravljati svojim emocijama
… Ženama koje su umorne i iscrpljene
… Ženama koje traže smjernice za novi početak
… Ženama koje traže podršku
… onima koje su nezadovoljne same sa sobom, traže snagu i podršku za novi početak
… Ženama koje pate od PMSa, mioma, cisti, poremećenog rada štitnjače, problema s grudima, karcinoma ili nekog drugog ženskog problema…
… Ženama koje muči hormonalni disbalans
… Sretnim, Zadovoljnim Ženama koje žele biti još sretnije i zadovoljnije sa sobom

Ova su ženska druženja uvijek popunjena do zadnjeg mjesta. Uživamo u dubokoj ženskoj energiji, koja svakoj od nas daje novu snagu, novi zamah. Žene u Krugu svjedoče iscjeljenju, promjenama, uvidima, novoj samospoznaji, te ozdravljenju.

Ženski Krug vodi: Tanja Kraljić Strgačić, dipl. Ayurvedska terapeutkinja

Više o programima:

AYUGARDEN LOGO

______

DOJMOVI POLAZNICA

„Kad sam krenula kod Tanje na gong meditacije, ženski krug, bila sam sigurna da ću uživati i da će grupne meditacije donijeti mnogo dublja i ljepša iskustva nego li meditacije kod kuće. Iskreno, iako već više od 10 godina intenzivno radim na sebi s raznim tehnikama, očekivala sam da će se od nas tražiti da aktivno sudjelujemo, uložimo napor, radimo neke dodatne vježbe. I tim više me iznenadilo što se ništa od toga nije dogodilo i što gong djeluje samim time što prisustvujemo meditacijama i opustimo se. Wow.

Iskustvo gonga je teško opisati riječima, pogotovo ako to nisi prošao i proživio. Duboke, iscijeljujuće meditacije, promjena vibracije, predivno opuštanje, djelovanje u danima prije i poslije gonga, spoznaje, poruke, vodstvo, jasnoća koja zatim uslijedi i trenutak kad se toliko toga odjednom posloži. Za vrijeme gong intenziva doživjela sam osobnu transformaciju brzinom za koju sam mislila da nije moguća. Ujedno se na svim frontovima mijenju stvari, na bolje, a iznenađujuće je da se mijenjaju na bolje čak i one za koje uopće nisam mislila da se mogu ili trebaju promjeniti. Koje divno iskustvo!

Ne manje bitna su bila i fizička iscijeljenje, kod mene čak 2 stvari za koje su doktori rekli da nema šanse da se riješi, jer to jednostavno nije riješivo. Ali još važnije je i da sam kroz gong meditacije u nakanu stavljala umjesto svoga, zdravlje svog djeteta, te smo i tu svjedočili čudu iscijeljenja, za koje su doktori rekli da nije moguće (da, kombinirali smo ovdje razne alternativne metode, ali gong je odigrao važnu ulogu).

Na gong meditacijama sam upoznala jednu divnu osobu koja mi je postala prijateljica i na tome sam izuzetno zahvalna.

Najviše od svega zahvalna sam što sam upoznala Tanju, tako divnu dušu, skromnu a velikodušnu. Ove gong meditacije čudotvorne su upravo zbog nje.

Veselim se svim budućim gong meditacijama, gong ženskom vikendu, jer znam da će donjeti nova poboljšanja i promjene.

Namaste! Sandra“

****

"Dojmljivo iskustvo osobnog rasta kroz Gong intenziv ne da se skroz riječima opisati. Više je to stvar osjećaja i unutarnje mirnoće. Ono što ga svakako dodatno boji, je povezivanje s dušom, što je svima koji su na putu unutarnjeg rasta, a u današnjem materijalistički nastrojenom svijetu, zaista neprocjenjivo. Svakako iskustvo koje bih voljela ponoviti i dobiti još "više" drugi puta. Hvala divnoj Tanji na vođenju kroz Gong intenziv." AM

****

Dolazim na gong petkom. To je nešto što nebi propustila više.
Nevjerojatan učinak ima na moje tijelo, na duh, na posao i život općenito.
Nakon svega što sam probala, gong je uspio doprijeti do mene kompletne.
Sada, tek sada se osjećam kao žena u pravom smislu te riječi!
Nikada više neću dopustiti da me taj osjećaj napusti.
Sve polako dolazi na svoje mjesto, a ja sam ponovno rođena.
Radim sa ženama, plesom ih usrećujem, ali tek sada kroz mene se osjeti svaka emocija i svaki je pokret poseban!
Veliko hvala što ste postali dio mog života, mog posla, a tek sada sam svjesna da sam to zaslužila, jer privući ovo iskustvo jednako je prvom mom susretu sa čarolijom plesa koja je moj život.
Vaši su proizvodi prekrasni, vaše obraćanje ženama je nešto što bi svaka žena trebala doživjeti!

Marinela