HOLISTIČKI PROLJETNI DETOX

Pridružite nam se na zabavnoj i edukativnoj radionici HOLISTIČKI PROLJETNI DETOX. :)
Zašto holistički? Prava detoksikacija se mora odvijati na svim razinama, kako na fizičkom nivou tako i na mentalnom te duhovnom nivou. 
Zašto je proljeće idealno doba za detox, saznat ćete na radionici. 

Što ćemo raditi i naučiti kroz ovu radionicu?

♦ Povezanost čovjeka i prirode
♦ Organe i njihovu ulogu te način detoksikacije
♦ Energije i emocije povezane sa proljećem
♦ O namirnicama koje su idealne za detox
♦ Kroz radionicu ćemo stalno isprobavati i jesti zdrave obroke, dio ćemo pripremati zajednički (Smoothie, aromatizirane napitke, namaze...)
♦ Radit ćemo tehnike samomasaže, lupkanja i tehnike disanja kako bi naučili kako transformirati negativne emocije
♦ DO-IN vježbe za jetru,bubrege i pluća
♦ radit ćemo detox kozmetiku i to sa stvarima iz kuhinje
♦ naučit ćemo koja eterična ulja i kako ih sigurno upotrijebiti za detox

21.04.2018.  od 10-15h
Holistički Wellness Centar O3
Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 17, Zagreb

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radionicu će voditi dvije plavuše. :)

Blaženka Golik - Holistička terapeutkinja koja preko 20 godina radi sa ljudima i uz holističke masaže i razgovore daje naputke kako živjeti ispunjeni i zadovoljniji život bez boli. Misija joj je da ljudima pokaže (kroz svoj način života) i dokaže da je život bez stresa i u miru sa sobom i Svijetom moguć!! Ovakav život omogućila je sebi kroz razne radionice, knjige i druga znanja koja je upijala gdje god je stigla i primjenjivala u radu SA sobom ( a ne NA sebi!), svo znanje koje je marljivo skupljala i još uvijek marljivo skuplja s veseljem prenosi drugima ako ih zanima, naravno.

Gracia Petek- Holistički aromaterapeut čija specijalnost je prirodna kozmetika i sve povezano sa eteričnim uljima. Njezino školovanje krenulo je sa medicinom, a kako je završilo na aromaterapiji i holističkim prirodnim načinima liječenja i života saznajte uživo. Glavni moto: "Sve u prirodi funkcionira na način uspostavljanja ravnoteže „homeostaze“, kad je ta ravnoteža narušena dolazi do razvitka bolesti, upravo uspostavljanje te ravnoteže predstavlja najveći problem današnjeg društva. Svojim doprinosom kroz aromaterapijske tretmane i prirodne preparate pomaže u uspostavljanju narušene ravnoteže kako bi pojedinac ostvario svoj najveći potencijal i postao najbolja verzija sebe na svim poljima svog postojanja." Kreativni rad, ljubav prema prirodi i prema čovjeku je ono što povezuje cijeli moj rad. Prenosim svoje stečeno znanje na druge održavajući predavanja i seminare vezane uz tematiku upotrebe eteričnih ulja u svakodnevnom životu, olakšanje tegoba, poboljšanje osobnih odnosa, poslova… Također održavam radionice izrade prirodne kozmetike te sredstava za čišćenje. Predavanja o prirodnim metodama liječenja. Meditacije uz uporabu eteričnih ulja. …

Dođite zabavite se i pročistite se zajedno sa nama. :)

Obavezne su prijave jer je broj mjesta ograničen!
Prijave i upite šaljite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kotizacija za radionicu je 490,00 kn za prijave i uplate do 20.04. Na dan radionice iznosi 550,00 kn, ako dolazite u paru- 430,00 kn po osobi! Detalje o načinu uplate dobivate kod prijave na gore navedenu mail adresu.