AUTOGENI TRENING - ZAGREB

Pridružite se novoj grupi koja počinje 7.svibnja 2018. i naučite kako smanjiti razinu stresa i živjeti opuštenije i sretnije.

Autogeni trening po Schultzu je znanstveno dokazana, djelotvorna metoda opuštanja, razgradnje stresa i dovođenja organizma u ravnotežu i optimalno energetsko stanje.

Znanstvenim istraživanjima potvrđena je učinkovitost metode u prevenciji mnogih psihosomatskih bolesti nastalih stresom (glavobolja, visoki krvni tlak, problemi sa spavanjem...)

Cilj autogenog treninga je trenutno, na samu pomisao postići opušteno stanje, a to ćete naučiti kroz program koji se sastoji od 8 treninga tijekom kojih će vas učitelj autogenog treninga učiti i voditi kroz proces opuštanja. Tako ćete tijelo postepeno „učiti“ kako da se dubinski opusti i "zapamti" to stanje kako biste ga mogli prizvati kad god vam bude potrebno.

Nakon završenog cijelog programa treninga, tijelo je spremno trenutno se opustiti, NA SAMU POMISAO. Kada to postignete, spremni ste se nositi sa svakodnevnim stresom.

Treninzi se održavaju u Zagrebu (Gorjanska 26), jednom tjedno od 17:30 do 18:30h.
Datumi održavanja treninga: 7.5./ 14.5./ 21.5./ 28.5./ 4.6./ 11.6./ 18.6./ 25.6. 2018.

Voditeljica treninga je Andrea Vidmar, certifircirani učitelj Autogenog treninga s dugogodišnjim iskustvom u prakticiranju metode i podučavanju klijenata.

Informacije i prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o Autogenom treningu.