Čišćenje orgranizma aromaterapijom

Ljudsko tijelo neprekidno se čisti od toksina i otrovnih tvari, koji imaju štetan učinak na tijelo, kroz prirodan proces detoksikacije. Dok se naše tijelo prirodno samo može očistiti nekih toksina, lako se možemo preopteretiti faktorima životnog stila, kao što su prerađena hrana i šećeri, alkohol, cigarete, a također otežavaju čimbenici okoline kao što su zagađeni zrak i voda. Aromaterapijska masaža za detoksikaciju može pomoći eliminirati ove toksine iz vašeg sustava.

Što je aromaterapija?

Aromaterapija je uporaba ekstrakata aromatičnih biljaka, poznatih kao eterična ulja, u terapijske svrhe.

To je jedan od najstarijih oblika medicine poznat čovjeku i tisućama je godina korišten za promicanje fizičkog, psihičkog, emocionalnog i duhovnog blagostanja.

Eterična ulja sastoje se od mnogih spojeva koja imaju terapijska svojstva, koja utječu na um, tijelo i duh na različite načine.

Kako djeluje aromaterapija za detoksikaciju?

Molekule eteričnih ulja su lipofilne (topive u ulju), iako su općenito previše koncentrirane da bi se izravno primjenjivale na kožu, tako da se obično miješaju s biljnim baznim nosiocem i zatim se nanesu na kožu.

Budući da su molekule eteričnih ulja vrlo male, one tijekom masaže mogu proći kroz kožu i ući u krvotok. One zatim dolaze do svih tkiva i organa tijela 'dostaviti' svoje terapijske učinke.

Tehnike masaže koje se koriste u masaži aromaterapije jesu snažna, ali nježna kombinacija istočnih i zapadnih tehnika, koja oslobađaju nakupljenu napetost, koristeći tehnike limfne drenaže za detoksifikaciju tijela i poticanje cirkulacije.

Kada koristite aromaterapiju za detoksikaciju, specifična eterična ulja s terapeutskim svojstvima koja to podupiru bit će pomiješana u skladu s trenutnim zdravstvenim stanjem primatelja. Na primjer, borovica bobica (juniperus communis) je izvrsno eterično ulje za pročišćavanje. Na fizičkoj razini ima sposobnost čišćenja i toniranja, koja se nadopunjuje tehnikama limfne drenaže kako bi se uklonili toksini. Na psihološkoj razini, borovica je ulje za čišćenje i jačanje, a i na duhovnoj razini izvrstan je 'čistač' i može se koristiti za psihičku zaštitu.

Prednosti aromaterapijske masaže za detoksikaciju uključuju:

• Uklanjanje toksina
• Smanjenje zadržavanja tekućine i tvrdokornih masnih naslaga
• Poboljšani ton i tekstura kože
• Poboljšana funkcija bubrega, jetre, probavnog sustava, krvi i limfne cirkulacije
• Povećana opskrba kisikom i hranjivim tvarima tjelesnim tkivima
• Poboljšana metabolička funkcija
• Poboljšana imunološka funkcija
• Povećana razina energije
• Povećan osjećaj blagostanja
• Alkalizacija krvi

Dakle, ako se osjećate tromo s niskom potrošnjom energije, iscrpljeni lošom hranom ili bi samo htjeli optimizirati svoje zdravlje, tada je aromaterapijska masaža za detoksikaciju idealan tretman za vas.

Cijena paketa od 7 masaža cijelog tijela i 1 masaža lica putem prijave preko Drumtidam portala do 31.05.2018. iznosi 749 kn umjesto 1500 kn.

Florine
Alchemy Flora j.d.o.o.
Kamaufova 22, 10 000 Zagreb, Hrvatska
091 957 5738
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: Pon-pet 11.00-21.00 h
                             Sub: 09-16 h
https://www.florin-e.com/

 

Prijavnica za  Aromaterapiju