SVJETLOSNA RADIONICA Naši preci – RADIONICA TRANSFORMACIJSKOG DISANJA

NAŠE UNUTARNJE DIJETE I ZDRAVI RODITELJSKI OBRASCI / OUR INNER CHILD AND HEALTHY PARENTAL PATTERNS
Udruga Pipi Duga Čarapa održava mjesečne radionice transformacijskog disanja. Ključne riječi: svjesno povezano disanje, svjetlosni jezik, naše unutarnje dijete, preispisivanje staničnog pamćenja
Radionica u svibnju – subota 26. 5. 2018. 16.00 – 19.00
Zagreb, Mašićeva 4, Joga studio Pozdrav Suncu

Tehnike samorazvoja omogućuju nam da učimo o sebi i bolje sebe same upoznajemo, da se obraćamo djetetu u sebi, ili svojoj duši, ili višem ja koje je svjetlosna suština našeg bića.

SVJETLOSNI JEZIK
Na radionicama transformacijskog ili SVJESNOG POVEZANOG DISANJA radimo s DAHOM i SVJETLOŠĆU. Svjetlosni jezik je jezik ljubavi, suosjećanja, zahvalnosti i razumijevanja. To je naš kreativni jezik.
Na radionici u svibnju nastavljamo komunikaciju s našim roditeljima na razini staničnoga pamćenja: prožimajući se ljubavlju prema sebi otpuštamo bolne energijske nakupine zapisane u staničnoj memoriji. Jedino voleći sebe mi volimo svoje roditelje, jedino voleći sebe iscjeljujemo sebe, a time i naše roditelje. Roditelji su nas voljeli, vole nas kako najbolje znaju i umiju, kao što su i njih roditelji voljeli kako su najbolje znali i umjeli, a njih pak njihovi rositelji... To što znamo u teoriji primjenjujemo u praksi – tijekom svjesnog povezanog disanja – kako bismo rastvorili nezdrave energijske nakupine i otpustili bol. Dahom i svjetlosnim jezikom olakšavamo našem unutarnjem djetetu diferencirati nezdrave i integrirati zdrave roditeljske obrasce. Time sebe osvjetljavamo najvažnijim pitanjem: Kakvi su energijski obrasci koje mi sami kao roditelji ostavljamo u nasljeđe svoj našoj djeci?

JEZIK FIZIČKOG TIJELA
Transformacijsko ili svjesno povezano disanje moćan je alat kojim se kroz dah svjesno povezujemo na staničnoj razini s fizičkim tijelom. Tijekom transformacijskog disanja osvješćujemo da naše materijalno, fizičko tijelo na staničnoj razini prožimaju druga naša suptilna tijela. Tjelesne senzacije fizičke dimenzije rezultat su onoga što proživljavamo u nefizičkim dimenzijama, u kojima smo svi energijski povezani. Naše unutarnje dijete umije osvijestiti i preispisati nezdrave, bolne energijske obrasce koje nasljeđujemo od naših roditelja, koje su našim roditeljima ostavili u nasljeđe njihovi roditelji, a njima pak njihovi... naši... zajednički... preci. (više o tome: N. F. Fedorov, Filozofija zajedničke stvari).

DOBROBITI RADA S DAHOM I SVJETLOŠĆU:
otpuštanje napetosti i stresa, oslobađanje emocionalnih naboja iz staničnog pamćenja, otpuštanje naslijeđenih vjerovanja, uvjerenja i ograničavajućih negativnih misli, oslobađanje od emocionalnih reakcija koje se neprestano ponavljaju, rastvaranje neriješenih emocionalnih odnosa, iscjeljivanje trauma iz djetinjstva ili traumatičnih iskustava iz prošlih života, integriranje neprihvaćenih aspekata sebstva, prisutnost i u umu i u tijelu, uspostavljanje slobodnog protoka energije u tijelu, prihvaćanje mudrosti tijela... i otkirjte sami!

Na radionicama holistički povezujemo ono što znamo teorijski i ono što znamo iz iskustva s kreativnim momentom u kojem dopuštamo našem unutarnjem djetetu da se slobodno izrazi i samopotvrdi. Nakon transformacijskog disanja dijelimo svoja iskustva – energijski čitamo ono što smo preispisali i što smo zapisali (na papir).
Vodstvo tijekom procesa transformacijskog disanja nenametljivo je prisutno kako bi se osoba osjetila sigurno i podržano na putu otklanjanja blokada i putovanju kroz memorijske reakcije tijela.

Autorice i voditeljice svjetlosne radionice: Dragica Balog i Sanja Veršić
instruktorice transformacijskog i preporađajnog disanja
pipidugacarapa.weebly.com/o-nama.html

MJESTO ODRŽAVANJA: Joga studio Pozdrav Suncu, Mašićeva 4, Zagreb
VRIJEME ODRŽAVANJA: subota 26. 5. 2018. 16.00 – 19.00
VAŠA PARTICIPACIJA: 150 kn

PRIJAVE na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na mob. 091 1736 234 (Dragica)

Napomena:
Potrebno je prijaviti se unaprijed za radionicu, jer se rad odvija u manjim grupama. Radionica se održava u ugodnom prostoru s predviđenim podlogama za ležanje i jastučićima. Dođite desetak minuta ranije, ponesite udobnu odjeću i bocu vode, a mi ćemo ponijeti pribor za pisanje.

Veselimo se druženju!
Udruga za promicanje osobne svjetlosti Pipi Duga Čarapa
www.pipidugacarapa.weebly.com

PS
Ukoliko vam umjesto rada u grupi više odgovara individualni rad, slobodno nas kontaktirajte jer provodimo i individualne radionice.