Mindful adventure retreat

Probudite se uz zvukove šume, slatke mirise velebitskih biljaka i povjetarca s mora, gazite bosonogi po travi, promatrajte zvjezdano nebo noću, družite se uz logorsku vatru, prepustite se i dotaknite svoju iskonsku prirodu.

Vrlo često nas svakodnevica, rutina, obaveze i misli o tome što moramo, odvedu daleko od naše biti. Sva pažnja bude usmjerena na obavljanje zadataka, planova i dnevnih rutina i onda dođemo u stanje da smo izvan sebe. Nedostaje prostor da osjetimo sebe, da se povežemo sa sobom, da budemo u miru i djelujemo iz svog centra.

mindful 3Ovaj retreat posvećen svjesnosti, povratku prirodi, povratku sebi i životu.

Program:

♦ Vježbe za duh i tijelo CMS – Conscious Movement System
♦ Meditacije za osobnu transformaciju
♦ Relaksacijske terapije
♦ Svjesno hodanje/planinarenje
♦ Povezivanje s unutarnjom mudrošću - intuicijom
♦ Tehnike za otvaranje i iscjeljivanje srca
♦ Uživat ćemo u planinama, moru i čarobnoj prirodi
♦ Družiti se uz logorsku vatru
♦ Promatrati zvijezde

mindful 4Program se uglavnom odvija u prijepodnevnim satima. Krećemo s vježbama i meditacijom prije doručka. Nakon toga su radionice po temama u trajanju od cca 3 sata. Nakon ručka je slobodno vrijeme za kupanje, planinarenje, chill, bivanje, samopromatranje i praćenje vlastitih impulsa.

Obzirom da će se pratiti ritam života i grupne energije moguće je da se ponekada promijeni rutina dana, ali isto tako iznenađenje nekim neočekivanim sadržajem i mogućnošću koja će nadopuniti već postojeći program.

Ovaj program unijeti će svjesnost u Vaš život i time transformirati način na kojoj funkcionirate u svojoj svakodnevici.
večer relax nature

mindful 1Datum održavanja: 21.07.-28.07. & 28.07.-04.08.2018.
Kamp Velebit – Baške Oštarije

Cijena programa:
950kn za uplate do 15.04.2018.
1150kn za uplate do 15.06.2018.
1350kn za uplate do 20.07.2018.

Rezervacija mjesta je uplata bespovratne akontacije od 300kn na račun udruge.

Za uplatu klikni: OVDJE.

Cijena smještaja i hrane nisu uključeni u ovu cijenu.

Lokacija i smještaj: Kamp Velebit koji se nalazi u dolini okruženoj predivnim planinama u Baškim Oštarijama. Boravit ćemo u netaknutoj prirodi i savršenoj kombinaciji mediteranske i kontinentalne klime. Kamp se nalazi na samo 2,5 sata vožnje od Zagreba, samo 20 min vožnje do mora i 20min do Gospića. Imamo savršenu mogućnost u istom tjednu uživati u planinama i moru!

mindful 5Možete boraviti u bungalovima, šatorima, hostelu ili simpatičnim Crobbit kućicama u zemlji. Postoji zajednička kuhinja i kupaona koje su na raspolaganju gostima.

Cijene noćenja su između 12 – 18 € osoba/noć.
U cijenu kampiranja uključeno: mjesto za kampiranje, šator i parking.
U cijenu zatvorenog smještaja uključeno: posteljina, ručnik i parking.

Detalji:  www.kampvelebit.com

Rezervacija smještaja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385 95 905 5501 Luka
zvjezdano nebo stargazing

Hrana: Prirodna i zdrava hrana izuzetno je bitna za stanje duha i tijela. Na ovom retreatu moći ćete iskusiti blagotvorno djelovanje cjelovite hrane i osjetiti njezinu moć i dobrobit. Čarobne makrobiotičke obroke priprema nam tim Rainbow Gardena.

Detalje o obrocima i cijenama pronađite u PDF-u.

Prijevoz: Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.

info i prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.| 091 520 6461 Iva

Prijava

mindful 2