Opuštanja za odrasle!

Dođi i priključi se našim radionicama
Opuštanja za odrasle!
• Izdvojiti vrijeme za sebe?

Zašto?
Zato jer ti to zaslužuješ?

Život može biti mješavina izazova i ljepote, a za većinu je konstantna jurnjava.
Koliko nas je zaista svjesno vlastitih potreba, a koliko nas neprestano funkcionira na rezervi pokušavajući biti tu za sve i svakoga?

Da li biste voljeli:
• Izdvojiti vrijeme za sebe?
• Pronaći svoj unutrašnji mir?
• Osjetiti kako se oslobađate stresa i anksioznosti?
• Pronaći mjesto gdje možete samo biti ono što jeste umjesto imati stalnu potrebu za djelovanjem?
• Dobiti savjete kako opustiti svoju obitelj?

Za više informacija se javite na :
098/502-829 (Lana- relax trener)


 POZIVNICA

Ja sam licencirani relax kids trener i započinjem s Just relax programom koji je namijenjen odraslima. To je program za stjecanje vještina opuštanja i svjesne pažnje, a zasniva se na pokretu, igri, istezanju, disanju, osjetilima, afirmacijama i meditacijama. Letak je u prilogu!

Ako vas interesira isprobati što program nudi ili samo čuti neke jednostavne trikove za opuštanje vas ili vaše obitelji, sljedeći tjedan ću održavati dvije uvodne radionice za odrasle u terminima:

ponedjeljak 28.05. od 19.30-21h
utorak 29.05. od 18.30-20h

Prostor je u Ilici 211, dvorišna zgrada s parkingom. Uvodne radionice su besplatne. Broj polaznika je ograničen pa se javite što prije. Molim da se na radionicu prijavite mailom ( lana.horvat@fer.hr ) ili sms-om (098-502-829) do nedjelje 27.05.2018. Naravno, navedite termin koji vam odgovara.

Slobodno povedite još nekoga ili mail proslijedite nekome za koga mislite da bi bio zainteresiran. Ovo su uvodne radionice kojima promoviram program koji traje mjesec dana (4 radionice) za opuštanje odraslih. Ukoliko će biti zainteresiranih, planiram provesti prvi ciklus programa u lipnju.

Nadam se da će vam se svidjeti i biti od koristi!

Baš se veselim!!!
Lijep pozdrav,
Lana