POSTANI PRAKTIČAR MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

Želite li ostvariti svoj energetski potencijal, naučite vještine energetskog iscjeljivanja za svoje osobne potrebe ili za postojeći ili budući rad s klijentima - kroz seriju modula energetskog rada i iscjeljivanja koji se mogu odvojeno pohađati (nije nužno navedenim poretkom) - kroz razdoblje od 1 -2 godine.

Samostalno birate cjeline koje želite naučiti!

1. ARCTURIAN LIGHT HEALING - Iscjeljivanje s Arkturijanskim frekvencijama
2. DRAGON HEALING - Iscjeljivanje s elementalnim zmajevima za čišćenje gustih zemljinih energija
3. ISCJELJIVANJE S IZVOROM uz pomoć viska
4. ISCJELJIVANJE S PLEJADAMA I PLEDIJANCIMA
5. ISCJELJIVANJE S KRISTALIMA I CVJETNIM ESENCIJAMA
6. ISJELJIVANJE S KOZMIČKIM ZRAKAMA
7. ISCJELJIVANJE S ANĐELIMA I ARHANĐELIMA

UVODNA RADIONICA za buduće praktičare MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA – 30. lipnja 2018. u 19 h, Centar AGILA, Brozova 12

Na ovoj 3-4 satnoj radionici, primit ćete i isprobati seriju iscjeljujućih energija kako biste se osobno uvjerili kako tretmani izgledaju i da li vam odgovara ovakav tip rada. Primit ćete nekoliko energetskih tretmana:

- Iscjeljivanje energijom Izvora - uz pomoć viska. Utvrđivanje vašeg energetskog potencijala (razina energije, stanje energetskog sustava, stanje čakri, potisnute emocije i sl.), te ispravljanje energetskih iskrivljenja

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - primit ćete tretman iscjeljivanja uz pomoć vodiča za ono što vam sada upravo treba

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - utrđivanje vašeg intuitivnog potencijala i rad na povećanju intuicije i jasnoće

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - povisivanje vibracije obilja u vašem energetskom polju

- Iscjeljivanja s energijom zmajeva - Dragon Healing - čišćenje srca i trećeg oka; rad na iscjeljivanju odnosa s nekom osobom

- Iscjeljivanje s kristalima i cvjetnim esencijama - učitavanje/download iscjeljujućih frekvencija u vaše energetskog polje

Mjesto i vrijeme: Subota, 30.6. od 10-14h, Centar AGILA, Brozova 12
Cijena: 300 kn

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.osobnirast.com

 

ARCTURIAN LIGHT HEALING
Postanite praktičar multidimenzionalne metode energetskog iscjeljivanja
ARCTURIAN LIGHT HEALING – trening se održava 16. srpnja u 19 h
Energetski rad s iscjeljujućim frekvencijama Arkturijanaca i moćnim energijama zmajeva - dragons (dragons = elementalna bića iz 9 dimenzije koji su majstori transmutacije i olakšavaju transformiranje najgušćih negativnih energija trenutno prisutnih na Zemlji).
Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča. Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.
Trening se sastoji od 2-satne radionice + 3 tjedna online u kojima dobivate 10 dodatnih aktivacija, u razmaku od 2-3 dana (vidi niže) u posebnoj FB grupi.

Na dvosatnoj radionici:
- Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
- Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
- Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijskog iscjeljivanja
- Povezat ćete se dublje s vlastitim božanskim i multidimenzonalnim Ja kroz proces arkturijanskog mosta
- Dati ćete i primiti tretman tijekom radionice
- I na kraju dobivate certifikaciju kao praktičar 1. razine za Arcturian Light Healing

Tijekom 3 tjedna nakon radionice, primit ćete, svakih 2-3 dana, 10 dodatnih arkturijanskih aktivacija i svaka naredna aktivacija dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija.
:) Energija bijelog zmaja - pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
:) Energija naranđastog zmaja - pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
:) Energija rozog zmaja - povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
:) Energija crvenog zmaja - aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
:) Energija ljubičastog zmaja - ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
:) Energija zlatnog zmaja - povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
:) Energija plavog zmaja - jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
:) Energija zelenog zmaja - donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
:) Energija smeđeg zmaja - djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
:) Energija crnog zmaja - pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar Arcturain Light Healing metode, Stupanj 1 i moći ćete raditit tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente.
Predznanje nije potrebno, te je primjenjivo kako na početnike, tako i na one koji su napredniji.
Ova metoda lako se može uklopiti s bilo kojom drugom vrstom energetskog rada ili osobnog rasta i razvoja. Također njome možete ojačati vaš energetski potencijal i dosadašnji energetski rad.
Mjesto i vrijeme: Ponedjeljak, 16. srpnja u 19h, Centar AGILA, Brozova 12

Cijena: 1.200 kn

PRIJAVE na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.osobnirast.com

Photo by Rene Böhmer on Unsplash