KRIZA – alat i akcelerator promjene | ISKUSTVENA RADIONICA

""Ako tvoja sreća ovisi o tome što netko drugi čini, onda stvarno imaš problem." – Richard Bach

Kad god nam se čini da nam život nije onakav kakav bi trebao biti, da smo stalno u problemima, da su krize učestale, postoji jednostavan razlog za to: nismo u dodiru sa svojom dušom, svojom prirodom, esencijom, Izovorom, ni sa Bogom, svemirom. Drugim riječima, isključeni smo iz izvora svoje energije.
Krize nisu uvijek ono što se čine. Često mislimo da je neka situacija/osjećaj u nama problem (jer je neugodno), a tek poslije shvatimo da nam je taj izazov dobro došao jer smo njime dobili priliku da ostvarimo nešto bolje, ili nešto naučimo.

Kad imamo neki problem, uobičajeno je da on u nama izaziva bol, frustraciju, tugu, ljutnju ili druge neugodne emocije i vidimo samo njegove negativne strane, što nam otežava rješavanje problema. Međutim, ako osvijestimo pravu prirodu problema, odjednom se stavljamo u položaj u kojem nam je jasan ne samo uzrok problema nego i put do rješenja.

Svaka promjena počinje od izvora. Ako mislimo da je izvor naših problema u vanjskim faktorima, nećemo moći riješiti nijedan problem. Čim preuzmemo odgovornost za svoj život i sve okolnosti u njemu, dolazi i inspiraciju kako aktualne probleme najbolje razriješiti, jer smo više u kontaktu sa sobom.
Svrha radionice je uočiti uzroke i posljedice, pravu prirodu krize, te naći izlaz. Osvijestiti štetna uvjerenja, predrasude, predodžbe i sve ostalo što šteti, uzrokuje ili privlači probleme i krizu.

Budite dovoljno jaki da budete sami, dovoljno pametni da znate kada vam je potrebna pomoć i dovoljno hrabri da je zatražite !

Subota, 15. 09. 2018. od 10h do 14h
Integral Centar, Matoševa 31, Split

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Voditeljica: Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja, učiteljica asistentica na Centru za integrativni
razvoj

Prijava na mail ili preko donje prijavnice :
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kontakt: 091 898 72 84 (Asja)

Radionici prethodi predavanje,
o kojem više možete saznati na linku na fb : https://www.facebook.com/events/237325146980558/