Bioterapija Modul A seminar

Na ovom tečaju, prvom od 2 modula, glavni terapeuti udruge – Marina Pirš i Marko Krivić na inspirativan i razumljiv način uvest će vas u svijet bioenergetike, te vas podučiti osnovnim bioterapijskim tehnikama kako bi ih na siguran i pouzdan način mogli primjenjivati u svojoj svakodnevnici. U 7 dana seminara proći ćemo povijest bioterapije, znanost iza ovakvog modaliteta rada, saznat ćemo o funkcioniranju čovjekovog organizma kroz anatomiju, fiziologiju i patologiju.

U predavanjima kombiniramo teoriju i praksu, te vam kao studentu omogućavamo sudjelovanje na grupnim tretmanima u organizaciji naše udruge. Dobit ćete praktično iskustvo bioenergetskog tretmana, kako upotrebljavati navedenu metodu i ostvariti mjerljive rezultate.

Modul A otvoren je svima koje interesira rad s bioenergetikom, a prikladan je i za postojeće praktičare koji žele poboljšati svoju učinkovitost i rezultate sa svojom obitelji, prijateljima i klijentima.

Svatko se može baviti energetskom terapijom. Bioterapija nije nikakva nadnaravna “posebna moć” koju netko posjeduje već primjena znanja o vibratorno-energetskoj prirodi svemira i čovjeka. Što se duže bavite energetskom terapijom to postajete osjetljiviji i osvješteniji. Isto kao sa svim stvarima. Učenje je proces.

ŠTO MOGU S DOBIVENIM ZNANJEM MODUL A EDUKACIJE?
♦ Možete raditi preventivne tretmane vašim članovima obitelji i prijateljima kako bi ojačali imunološki sistem bez invanzivnih medikamenata ili skupih proizvoda.
♦ Možete tretirati u kućnoj ili poslovnoj atmosferi bilo koje akutno ili kronično stanje.
♦ Možete uključiti bioterapijski tretman u vašu medicinsku ili veterinarsku praksu.
♦ Možete tretirati svoje ljubimce.
♦ Bioenergetski tretman je kreativan proces koji u sebi nosi veliki potencijal za osobni razvoj i transformaciju.

Lokacija održavanja: Hotel International Zagreb, Miramarska cesta 24

Vrijeme: 09.-15.10.2018.
Organiziraju: Biotherapy Europe - "Nosce te ipsum"

Za sve informacije i prijave molimo da nas kontaktirate putem naše internetske stranice www.bioterapija.org/kontakt ili putem telefona
+(385) 91 962 0000
+(385) 95 909 7069
pon-pet / 10-20h