KUNDALINI JOGA&SOUND HEALING WEKEEND U MEDULINU

HEAL, RENEW AND RECONNECT YOUR SELF
HEAL YOUR BODY, MIND AND SOUL WEKEEND

Mjesto: Hotel Holiday, Osipovica 32, Medulin
Datum: 22. – 23.9.2018.
Subota 22.9. od 17 do 21 h i
Nedjelja 23.9.2018. od 5,30 do 7,30 i 8 do 10 h

Dragi prijatelji i svi ljubitelji joge i kundalini joge,
iskusite dobrobiti prekrasne kundalini joge ovdje u Istri, na višesatnoj dvodnevnoj radionici, na kojoj ćete se upoznati s raznim moćnim krijama, pranajamama, mantrama i meditacijama za samoiscjeljivanje. Pridružite nam se u prekrasnom okruženju hotela Holiday, zelenilu i parku koji ga okružuje, plaži uz more, na 2-dnevnom intenzivnom i iskustvenom iscjeljujućem programu.

Nikako ne propustitie svoj dolazak i ovo jedinstveno iscjeljivanje vašeg tijela, uma i duše u grupi... raditi ćemo u krugu.
Radionica je otvorena za sve vas, bez obzira na prethodno iskustvo u ovoj ili bilo kojoj drugoj tehnici, kako za one koji već prakticiraju neku vrstu joge, tako i za početnike koji su svakako dobrodošli. Za žene i muškarce svih dobi, jer svi mogu prakticirati kundalini jogu. Potrebno je samo učiniti prvi korak i doći, te steći još jedno novo iskustvo. Radionica je otvorena kako za sve vas iz Pule, Medulina i cijele Istre, tako i za sve vas iz Opatije, Rijeke, Zagreba i drugih gradova.
Pozovite prijatelje i proslijedite događaj svima kako bi saznali na vrijeme.
Poklonite ovu radionicu sebi ili nekoj dragoj prijateljici, prijatelju, nekom koga volite...
Na ovom intenzivnom neponovljivom druženju ćete zaista dobiti jednu cjelinu, jednu iskustvenu sliku o kundalini jogi i mnogo toga naučiti. Za večinu još nepoznanica, s prilikom da se to potpuno promijeni. Dođite i naučite kako izgledaju kundalini krije, naučite pranajame, uživajte u prekrasnim kundalini mantrama, relaksirajte se uz duboke vibracije iscjeljujučih planetarnih gongova i tibetanskih zdjela, iscijelite sebe. Nećemo zaboraviti proslaviti niti dolazak jesenskog ekvinocija.
Uživajte u ranom nedeljnom jutru koje je rezervirano za jutarnju Sadhanu iz prakse kundalini joge, te opuštajuće krije uz more.
Postanite svjesni sebe, svojih mogučnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. Nakon programa prošetajte, budite sami sa sobom, meditirajte uz more, okupajte se.

Ne propustite ovakav događaj u Istri!

PROGRAM- dvorana hotela Holiday:
- 22.9. subota, 17 – 21 sati, kundalini joga&meditacija za samoiscjeljivanje, healing gong relaksacija
- 23.9. nedjelja, 5,30h – 7,30h jutarnja Aquarian Sadhana,
8 – 10 sati, jutarnja joga uz more
- zvučne masaže tibetanskim zdjelama individualno prema dogovoru u slobodnom terminu, uz doplatu
- individualni osobni razgovor s voditeljicom prema dogovoru i savjet za 40-dnevnu Sadhanu, uz donaciju.

SUBOTA 22.9.2018. OD 17 - 21 h

RADIONICA: SAMOISCJELJENJE UZ KUNDALINI JOGU I ISCJELJUJUĆI ZVUK HOLISTIČKIH INSTRUMENTA
Pronađite snagu unutarnjeg mira i tišine u kundalini jogi i meditaciji. Iskoristite svoje meditativno stanje uma u sadašnjem trenutku, „Ovdje i Sada“ kroz kundalini krije i meditacije za samoiscjeljivanje. U tom prostoru tišine i neutralnosti, možete iskusiti duboku relaksaciju preko koje iscjeljujete odnos prema samom sebi i svoj odnos prema drugima.

Probudi svoju unutarnju moć i potakni samoizlječenje sebe.

Pomoču kundalini joge moguče je liječiti razna oboljenja tijela, uma i duše. Poboljšavamo protok energije kroz meridijane u tijelu, jačamo vitalnost tijela, stvaramo harmoniju i zdravlje.

Probudite svjetlost u sebi i otkrijete da, zahvaljujući svojoj božanskoj prirodi, vi već imate snagu da sami sebe iscijelite, da uzvisite druge i da preobrazite svoje okruženje. Da volite sebe, da uživate u sebi i da osjećate unutrašnju transformaciju koja mijenja vaš život. Da stvorite mir i spokoj unutar i oko sebe.

Pomoću kundalini krija i meditacije u krugu, iscjeljivati ćemo i emocionalne traume i blokade, iscjeljivati ćemo karmu i karmičke obrasce, rane povezane s našim očevima i majkama. Oslobodite negativnu energiju iz Vaše podsvijesti, oslobodite se vezanosti, ovisnosti, strahova i svega što Vas koči da se veselite životu, da sijate zdravlje i sreću, da blistate i svijetlite.

Kundalini energija je stvaralačka, energija samoizražavanja. Njezinim buđenjem rastu naše stvaralačke sposobnosti, mijenja se sistem vrijednosti. Ubrzava se proces fizičkog, mentalnog i emocionalnog razvoja jer se svaka stanica tijela popunjava kundalini energijom. Količina energije u nama važna je za zdravo funkcioniranje svih organa, a živčani sustav se opskrbljuje svježim kisikom i krvi. Sve ovo bit će začinjeno zvukom i vibracijama planetarnih gongova, himalajskih pjevajućih i kristalnih zdjela, te drugim drevnim instrumentima. Namjera je da se nakon 2 dana intenzivnog programa osječate svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

NEDJELJA 23.9.2019 OD 8-10 h
5,30 – 7,30h jutarnja Aquarian Sadhana u dvorani hotela za one koji žele prisustvovati
8 -10 h Jutarnja kundalini joga na otvorenom uz more, krije za opuštanje i jesenski ekvinocij.
Dođite, priključite nam se, vježbajte, pokrenite svoju uspavanu energiju u tijelu, dovedite harmoniju u svoj život. Osjetite duboki osjećaj ljubavi, mira, slobode, stabilnosti i svjesnosti svog unutarnjeg bića. Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala, uživajte u životu.

Kroz sve ovo s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Sarab Varta Kaur /Dragica Kopjar, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva, učila na njima, proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja putem raznih iskustava iz dana u dan, skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. Ovime želi približiti i učiniti dostupnom kundalini jogu, svima zainteresiranima ovaj puta uz iscjeljivanje planetarnim gongovima i himalajskim zdjelama.

O VODITELJICI: radionicu vodi KRI certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, zaljubljenica u Indiju i Afriku, duhovna i druga putovanja, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux) s iskustvom organizacije bezbroj duhovnih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas u zemlji i inozemstvu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011g, humanitarka, volonterka. Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr.
Dođite u laganoj pamučnoj (bijeloj) odjeći da vam je ugodno sjediti, vježbati te ležati za vrijeme relaksacije. Poželjno je pokriti i glavu za vrijeme kundalini joge i jutarnje Sadhane da prikupljena energija ostane u vama. Ponesite jogamat, dekicu, jastučić, bocu vode, osmijeh na licu i... otvoreno srce ♥

PRIJAVE i sve dodatne informacije na kontakte:
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mob 091 9759304,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Mladen Milojević
Broj mjesta u dvorani je ograničen pa požurite s prijavama.

Donacija za dvodnevnu radionicu (subota i nedjelja) samo 490 kn.
Donacija samo za subotu iznosi 330 kn.
Donacija samo za nedjelju iznosi 180kn
Za sve prijave i uplate do 8.9. iznos je uz popust od 10% 440 kn za cijeli program.

Obavezna je prijava i uplata rezervacije od 100kn ili cijelog iznosa (podaci za uplatu po prijavi).
Ukoliko dolazite iz drugog grada ili države i želite noćenje u hotelu, javite se.
Link na hotel Holiday: https://www.arenaturist.com/hr/hotel/hotel-holiday

Radujem se svima Vama!
Love2All ♥
Sat Nam

https://www.facebook.com/events/1782581015144963/