PAKET ENERGETSKIH AROMATRETMANA

Energetski aromatretman - divna sinergična kombinacija aromaterapije i učinkovite tehnike otpuštanja stresa blagim dodirom kritičnih točaka. Ova tehnika oslobađa blokiranu životnu silu, vraća mentalnu, duhovnu i fizičku ravnotežu, te spaja sa sadašnjim trenutkom, a sve uz potporu eteričnih ulja ("energetskih bića") i opuštajuće duboke masaže cijelog tijela!

Život je pun stresnih događaja, nekih od njih se sjećamo i još uvijek izazivaju veliku nelagodu kad pomislimo na njih, a nekih se ne sjećamo, možda smo ih zaboravili, a možda i potisnuli kako bismo se zaštitili. Međutim za naše tijelo to nije bitno, jer ono pamti apsolutno sve i svaki stres neizbježno ostavlja svoj trag bi li mi toga svjesni ili ne. Takav zapis stresa blokira protok životne energije u tijelu i otežava postizanje stanja mentalne, duhovne i fizičke ravnoteže.

Cilj tretmana je otkrivanje tih stresova i njihovo otpuštanje pomoću tehnike Centralnog kanala (koja se temelji na uočavanju zračenja odnosno zablokirane energije duž kralježnice i njezino otpuštanje dodirom kritičnih točaka), aromaterapije (izrađujemo individualnu mješavinu s eteričnim uljima) i masaže cijelog tijela. Tijelo i um pokušavamo maksimalno opustiti i osloboditi da bi potaknuli unutarnje mehanizme samoiscjeljenja i ujednačili protok životne energije.

Što je aromaterapija?

Aromaterapija je dio biljne medicine koja se koristi biljkama u njihovoj najkoncentriranijoj formi – u obliku eteričnih ulja. To je jedna prekrasna i učinkovita metoda očuvanja i poboljšanja zdravlja. Eterična ulja na čovjeka djeluju cjelovito što znači da djeluju na fizičku, emotivnu, mentalnu i duhovnu razinu i prema tome prekrasan je alat za dovođenje u ravnotežu svih aspekata našeg postojanja.

Aromaterapija putem masaže je savršena kombinacija i najbolji način dovođenja eteričnih ulja u tijelo kao putem apsorpcije kroz kožu, tako i putem udisanja. Naša aromaterapeutska masaža temelji se na klasičnoj masaži s elementima limfne drenaže i akupresure. Radimo na smanjenju mišićne napetosti i ukočenosti, poboljšanju cirkulacije i oslobođanju od energetskih blokada. Takva masaža dubinski opušta, a u kombinaciji s eteričnim uljima ima veliku terapijsku vrijednost.

Aromaterapija se redovito koristi kao pomoć kod tjelesnih bolesti i nelagoda koje mogu biti prouzročene ili pogoršane svakodnevnim načinom života , a posebno dobro utječe na slijedeće tegobe: stres, umor, iscrpljenost, glavobolju, nesanicu, ADHD, oslabljeni imunitet, depresiju, tjeskobu, probavne tegobe, probleme s kožom (dermatitis, akne, psorijaza, ekcem...), virusne, bakterijske i gljivične infekcije, mišićne spazme, bolovi u zglobovima i mišićima, reumatoidni artritis, zastoj limfe, slaba cirkulacija, celulit, visoki ili niski tlak, tahikardije, neredovite i bolne menstruacije, menopauzu....


Što Vam daje Energetski Aromatretman?
♦ duboko opušta
♦ uklanja nakupljeni stres
♦ pomaže uspostaviti tjelesnu i emocionalnu ravnotežu
♦ aktivira i oslobađa životnu silu
♦ pospješuje cirkulaciju, stimulira rad limfe i izbacivanje toksina iz tijela
♦ povoljno utječe na imunitet i opće zdravstveno stanje
♦ opušta mišiće, uklanja napetost i smanjuje bol
♦ potiče unutarnje mehanizme samoiscjeljenja
♦ vraća fokus iz prošlosti i budućnosti u sadašnjost

Čekamo Vas u ugodnom i toplom ambijentu centra Florine.

Svakom klijentu pristupamo individualno, a aromaterapiju radimo prema holističkim načelima i isključivo s najkvalitetnijim prirodnim eteričnim uljima. Kod nas možete biti svoji, potpuno se opustiti i pitati za savjete našeg certificiranog aromaterapeuta!

Trajanje: 60 min.
Cijena paketa od 5 tretmana: 950 kn (5x190)
Cijena pojedinačnog tretmana: 250 kn
Gdje? Centar Florine, Kamaufova 22


Rezervacije: na mobitel 091 957 5738 ili putem weba https://www.florin-e.com/rezervacija/