Radionica UZEMLJENJE

Radionica UZEMLJENJE - Zagreb, petak 19.10., 18:00, IPD Centar, Slavonska avenija 3

Da li se ikad osjećate ovako?
S osjećajem da više nemate tlo pod nogama?
Da što god napravili kaos u životu ne nestaje?
Koliko god se trudili nemate vremena?
Teško vam je usredotočiti se, fokusirati, stati i vidjeti što uopće želite i kako doći do toga?

Možda vam fali malo UZEMLJENJA :)

Pridružite sa na prvoj radionici u ciklusu Body Energetic radionica - Uzemljenje na kojoj ćemo istraživati stopala, noge, donji dio zdjelice - dijelove tijela koji su povezani sa našom prisutnosti u sada i ovdje.
Nedostatak povezanosti s njima može biti odgovor zašto nam fali prisutnosti jer oni jednom riječju predstavljaju naše uzemljenje, naše korijene koje spuštamo u Zemlju., našu stabilnost i sigurnost u ovom životu.

Sve što je kreirano na ovom planetu, sve što jesmo, sve što činimo, ukorijenjeno je u Zemlji. Na isti način je naše tijelo Zemlja našeg bića, naše tlo i naš dom. Da bi se što bolje povezali s tijelom, moramo se povezati sa Zemljom, moramo biti uzemljeni u našoj fizičkoj stvarnosti.

Kroz povezivanje s tlom i zemljom ćemo osvještavati koji nas strahovi sprečavaju da budemo tu i sada. Zbog tih strahova postajemo nemirni, ne možemo se smiriti, opustiti i prepustiti. Zbog njih iskačemo iz svojih tijela ne znajući više gdje smo. Zato ćemo se u petak pokušati bar nakratko “vratiti u svoju kožu”.

Voditeljica radionice: Ana Katarina Sansević
Više o samom načinu rada na: http://ipd-center.eu/body-energetic/

Dođite i provjerite koliko ste uzemljeni :)
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.