Dodir Svjesnosti - Damir Barušić

Poštovani prijatelji i poznanici, u subotu, 27.10. sa početkom u 16,00 sati možemo se podružiti i bolje upoznati ako dođete na Jarun, Našička 3 (prostorije udruge Mali zmaj).

Tamo ću ukratko predstaviti sebe, moj rad sa ljudima, život u prirodi, humanitarno djelovanje i moj put transformacije u životu koji mi se dogodio u zadnjih 15-ak godina u kojima sam počeo živjeti Sebe. Možda će vam moje iskustvo pomoći da i vi počnete živjeti Sebe. Mene bi to jako veselilo.
Vjerujem i vas. <3

Svi koji dođete, a želite, kratko ću i besplatno odgovoriti na jedno postavljeno individualno pitanje o bilo kojem dijelu života koji vam stvara izazov i želite ga bolje osvijestiti ili vam pogledati trenutnu energetsku izbalansiranost čakri ili stanja tijela.
Jednom od vas pokloniti ću besplatne konzultacije, a jednome od vas tinkturu. Tko će to biti odrediti ćemo tombolom.

Donijeti ću i tinkture koprive, gaveza, mente, melise, nevena i gospine trave koje sam pripremio iz biljčica koje rastu u mojem okruženju nedirnute prirode u okolici Plitvičkih jezera, koje ćete moći kupiti.

Dakle, biti će svega pomalo, a nadam se najviše radosti i mira.

A vi sa sobom ponesite dobru namjeru <3

Konkretnije ću vas upoznati i sa aktivnostima s kojima se bavim i koje možda želite naučiti:
- kako iscijeliti sebe i druge energetskim tretmanima, kanaliziranjem iscjeljujuće energije
- kako izrađivati i tumačiti natalnu kartu (horoskop)
- kako tumačiti Osho Zen karte
- kako raditi s ljudima na način na koji ja radim objedinjavajući sve vještine, alate i iskustvo koje imam kroz 15 godina rada s ljudima ( Integralni tečaj ' Dodir svjesnosti')

Upoznati ću vas ukratko i kako provodim individualne konzultacije kroz koje aktivno rješavamo trenutne izazove s kojim se susrećete.

Sa svakim pojedinačnim dijelom ću vas upoznati koliko sati traje, koje teme proučavamo, što dobivate kroz učenje, koja je cijena svake pojedinačnog tečaja i konzultacija. Ako će vas privući nešto, dogovoriti ćemo kada započinjemo sa kojom od tih tečajeva ( iscjeljivanja, izrada natalne karte, tumačenja Osho zen karti, integralni tečaj rada sa ljudima 'Dodir svjesnosti') ili kada ćete doći na individualne konzultacije.

Dolazak je potrebno najaviti, slanjem kratke poruke na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., navesti što vas interesira od svega navedenog, ime i prezime i broj telefona za kontakt.

Ako vas interesira još poneka informacija o meni, tekstovi ili pjesmice koje pišem, videi ili mogućnost suradnje na projektima, pogledajte na www.dodir-svjesnosti.com

Veselim se vašem dolasku, upoznavanju i druženju.
Ovu objavu možete objaviti na društvenim mrežama ili proslijediti vama dragim osobama, ako smatrate da bi ih to možda interesiralo i pomoglo.

 Hvala <3
Damir Barušić