Individualni tretmani - Regeneracija s kristalima 

Individualni tretmani - Regeneracija s kristalima
Termini su od ponedjeljka do petka 11. – 15.2.2019. u 11h, 13:30h, 15:30 i 17:30h.

Kristaloterapija je znanost svjetlosti, boje i apsolutne geometrije. Tretman s kristalima donosi duboku obnovu, blago djelujući na sva vaša suptilna tijela i na vaše energetske centre – čakre. Kristali, stavljeni u kontakt sa tijelom, reflektiraju svjetlost u auru, pročišćuju je i otklanjaju blokade. Balansiraju neravnoteže na mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini, osnažujući vas. Za to vrijeme olakšava se kontakt sa vašom vlastitom božanskom esencijom u kojoj se nalaze odgovori na naša pitanja.

Moguće je postaviti zahtjev prema osobnim temama na koje se želi usmjeriti kristalno iscjeljenje.

Tretman donosi:

♦ Duboko opuštanje, uklanjanje stresa akumuliranog u svakodnevnom životu, duboku obnovu
♦ Buđenje unutarnjeg iscjeljenja koje donosi regeneraciju polja aure i snagu
♦ Usklađivanje emocionalnih i mentalnih tijela, balansiranje neravnoteža
♦ Čišćenje tragova koji se čuvaju unutar suptilnih tijela
♦ Olakšavanje povišenog stanja svijesti i vibracija, što donosi novu perspektivu na životne probleme, nove životne uvide
♦ Olakšavanje kontakta s vašom vlastitom božanskom esencijom u kojoj se nalaze odgovori na pitanja
♦ Ponekad je moguće doživjeti vezu s antičkim vremenima, duhovnim dimenzijama i dubokim sjećanjima duše
♦ Tretman počinje korištenjem kristalnog viska, da bi se odredio tok vaših čakri i struktura suptilnih tijela. Nakon toga se na tijelo postavljaju kristali, a njihov rapored je jedinstven za svaku osobu i svaki pojedinačni tretman.

Nakon jednog sata vaš će energetski tok biti pravilan i osjećat ćete se obnovljeni i opušteni. Na kraju tretmana primit ćete čitanje vašeg energetskog tijela što će vam dati alate za vaše nove životne uvide.

Cijena tretmana je 400 kn, trajanje oko 1h i 30 minuta, a radi ga kristaloterapeutkinja iz Damanhura Wapiti Azalea.

Ukoliko želite rezervirati svoj termin za tretman kristalima slobodno se javite u Damanhur Hrvatska – Centar Talej na info@damanhur.hr ili 095/9016-883. 

 www.damanhurhrvatska.org

WAPITI AZALEAWapiti Azalea (Monika Žgalin) je istraživačica na području duhovnosti od 1986. a na području kristala od 1995. godine. Ušla je u duboku povezanost s Kristalnim Kraljevstvom i primilai izravno znanje o svojstvima kristala, sposobnostima iscjeljivanja i kako olakšati osobni rast za nju i mnoge druge koji pohađaju seminare o kristalima i koriste dobrobiti kristaloterapije. Godine 2004. preselila je iz Hrvatske u Damanhur u Italiji i postala građanin ove duhovne eko zajednice, kojoj je cilj buđenje i oslobađanje ljudske duše. U Damanhuru, Wapiti je posvetila dvanaest godina vođenju mnogih gostiju iz cijelog svijeta kroz različite damanhurske programe New life i Amine. Posljednje dvije godine putuje u mnoge zemlje Europe kao instruktor seminara Istraživanje prošlih života Damanhurskog Sveučilišta. Radi individualne tretmane kristalima, grupne seminare, vođene meditacije i radionice. Osjeća se kao jedna od ambasadora Kristalnog Kraljevstva, kako bi ih predstavila Ljudskom Kraljevstvu.