Radionica Rekonektivnog iscjeljivanja

Na ovoj radionici upoznat ćete se sa osnovim principima Rekonektivnog iscjeljivanja. Bit će prezentirani segmenti Nivo I programa edukacije dr. Erica Pearla koji je danas dostupan kao online program na internetu. Taj program daje osnove da možete primjenjivati frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja za sebe i svoje bližnje (za vise informacija pogledajte na linku https://www.thereconnection.com) Na radionici ćete imati prilike osjetiti frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja te naučiti kako samostalno ući u interakciju sa frekvencijama.

Radionica ce se održati 8.12. u subotu od 10.00 do 14.30. na adresi Rokova ulica 5 (Britanski trg) Cijena radionice je HRK 500. Broj sudionika je ograničen na 10.

Za prijavu na radionicu potrebno je poslati email sa vašim podacima - ime i prezime te email adresa na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te potvrdu o uplati naknade od HRK 500.
Naknada se uplaćuje na žiro-račun HR6224840083114603952, Svemir Kovac, s pozivom na broj 00 333-333 i naznakom Radionica Rekonektivnog iscjeljivanja.

Preporuča se, ali nije uvijet da prije radionice imate iskustvo jedne sesije Rekonektivnog iscjeljivanja.
Sesija moze biti napravljene na daljinju ili u prisutnosti. Cijena je HRK 360. Za vise informacija možete pogledati ovdje http://svemirkovac.wixsite.com/rekonekcija-zagreb/usluge

Radionicu vodi Svemir Kovac mentor Rekonektivnog iscjeljivanja i Osobne rekonekcije te član tima učitelja Rekonektivnog iscjeljivanja na seminarima dr. Erica Pearla.

Za sve dodatne informacije oko radionice te za prijavu za sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja ako se odlučite za sesiju prije radionice možete me kontaktirati na 0955884585 ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rekonektivno iscjeljivanje je energetska interakcija sa visedimenzionalnom inteligencijom. Ove frekvencije prvi put su postale dostupne preko dr. Erica Perla 1993. On je razvio proces kako prenjeti sposobnost interakcije sa tom inteligencijom na druge. Znanost od tada proucava ovaj fenomen. U polju frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja događaju se duboke transformacije, iscjeljivanje i osobna evolucija.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja ukljucuju u sebi energetske sisteme i dobrobiti svih tehnika energetskog iscjeljivanja, a dostupne su bez kompliciranih procedura i rituala.

Rekonektivno iscjeljivanje se nudi u obliku individualne sesije. To nije niti tretman niti terapija jer se ne fokusira na simptome problema. Rekonektivno iscjeljivanje je promjena koja je razlicita kod svake osobe koja dodje u interakciju sa tim frekvencijama. Promjena moze biti na fizickom, emotivnom ili mentalnom nivou. Vrlo cesto nakon sesije Rekonektivnog iscjeljivanja osoba primjecuje pozitivne promjene u odnosima, sa lakocom se rjesavaju poslovni problemi. Ono sto se desava je vibracijski skok na stanicnom nivou. Mijenja se DNK i osoba pocinje emitirati koherentniji nivo svijetlosti.