PROBUDITE ŽIVOTNU ENERGIJU U SEBI REIKI TRETMANOM U ZDRAVAL-u

Reiki je tradicionalna japanska tehnika iscjeljivanja rukopolaganjem na klijenta. Koristi za smanjenje stresa i relaksaciju kao i za liječenje. Reiki je također i duhovna praksa. Proces se pokreće aktiviranjem Reiki simbola i polaganjem ruku na način da životna energija teče kroz ljude.

Ime Reiki vodi porijeklo iz japanskog izgovora dva kineska karaktera koja se koriste da opišu energiju. "Rei" (霊) znači duša, duh i "Ki" (気) znači dah, plin ili životna energija.

Reiki se provodi tehnikom "polaganja ruku" na tijelo ili iznad tijela na način da se kanalizira energija Ki. Ta energija je energija univerzalnog duha ili spiritualne prirode (Rei). Kroz dlanove osobe koja primjenjuje Reiki se kanalizira energija koja ima za svrhu da liječi osobu kojoj je ovaj tretman potreban. U Reiki tretmanu potrebno je da pacijent legne na masažni stol i opusti se. Osoba koja kanalizira energiju kroz sebe pokreće svoje ruke blizu i oko tijela primatelja, odnosno pacijenta. Potrebno je da pacijent bude otvoren za ovu vrstu liječenja i za primanje energije da bi liječenje bilo efektno.

Koncept iza Reikija polazi od pretpostavke da postoji nevidljiva sila životne energije u svemiru, bez obzira na nečija vjerska uvjerenja. Ona teče kroz sve nas u različitim stupnjevima i ona je ono što nas čini živima. Ako je vaša životna energija niska, možete se osjećati bolesnima, depresivnim, pod stresom ili tjeskobno, a ako je vaša životna energija visoka, vjerojatno ćete se osjećati zdravo, sretno i energično

Reiki je u skladu s gotovo bilo kojim sustavom vjerskih uvjerenja.

Tijekom tretmana Reikija klijenti svjedoče o osjećaju nevjerojatne opuštenosti, velike topline i strujanja energije u valovima iz ruku iscjelitelja u njihovo tijelo. Dolazi do uravnoteženja energije u tijelu klijenta, povećava se svjesnost i kreativnost, klijent se u potpunosti iscjeljuje (čini cjelovitim), dolazi do lakšeg oslobađanja emocija, povećava se energija, smanjuje stres i radi se na uzročnoj razini svih vrsta bolesti.
Reiki nema negativnih nuspojava i gotovo nikakvih kontraindikacija, osim što se ne preporuča za slomljene kosti.
Iako Reiki možda ne liječi sve, sigurno može pomoći pri mnogim bolestima.

ZdraVal, Centra probuđene životne energije nudi Vam individualne Reiki tretmane uz blagdanski popust tijekom mjeseca prosinca te Vas podsjeća da se posvetite svom zdravlju i probudite energiju u sebi kako bi poboljšali kvalitetu življenja.

Najbolji učinak postiže se nakon tri tretmana (preporuka bar 1 tretman tjedno).

Obavezna je narudžba i prijava na broj mobitelja: 098 394-318 ili na e-mail: valentina@zdraval.hr

Valentina Garačić

ZdraVal, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: valentina@zdraval.hr
www.zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal

 

♥