Feng Shui stručnjakinja Anette Halfon u Plasma Saal-u

Plasma Saal ekipa 9. siječnja ugostit će svjetski poznatu Feng Shui stručnjakinju Anette Halfon.
Anette Halfon je vlasnica i voditeljica međunarodnog Feng Shui centra “Soul’s Mirror”, magistrica teologije i svjetski priznata Feng Shui majstorica te jedna od rijetkih stručnjakinja iz posebnog područja kineske Astrologije zvanog “Četiri stupa sudbine”.

 

Srijeda, 9. siječnja 2019. u 19:00 – 20:00
Plazma Saal d.o.o., Gundulićeva 22a, Zagreb

Anette putuje svijetom, drži predavanja te daje individualna savjetovanja, a moguć je i njezin dolazak u vaš dom ili poslovni prostor gdje će vam dati preporuke po Feng Shui principu. To će raditi i u Zagrebu, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i rezervirajte svoj termin na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Anette će također održati predavanje na engleskom jeziku o ovom drevnom umijeću u prostoru Plasma Saal-a i približiti svima zainteresiranima Feng Shui filozofiju.

Feng Shui pruža mnoge odgovore na brojna egzistencijalna pitanja i pokazuje prilike za širenje svjesnosti te rješavanje problema jednostavnim i praktičnim metodama. Feng Shui je drevno kinesko učenje o usklađivanju života sa snagama Svemira. Anette kaže kako ona kao konzultantica može voditi osobu na putu do harmoničnog i sretnog života.

Stoga, muče li vas zdravstveni problemi, loš san, duševni nemir ili kronični nedostatak sredstava i prilika dođite na predavanje. Možda upravo kroz Feng Shui nađete odgovore na vaša pitanja ili dobar savjet kako doći do željenog stanja.

Predavanje: 120 kn
Privatno savjetovanje: 900 kn
Dolazak u vaš prostor: 1200 kn

Prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., i potvrdite svoj dolazak na predavanje ili rezervirajte privatnu sesiju s Anette. Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.

facebook mali


plasma saal logo

Plazma Saal d.o.o.

Gundulićeva 22a
Zagreb, Croatia

mob: +385 91 188 2288

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ~  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.plazmasaal.hr  ~  www.refanalahealth.com

www.facebook.com/PlasmaSaal