TRENING UMA/MENTALNA HIGIJENA - CIKLUS OD PET RADIONICA

TRENING UMA/MENTALNA HIGIJENA
RADIONICA
CIKLUS OD PET RADIONICA /PONEDJELJAK od 17:45 do 19h
Upravo danas je odličan trenutak. Donesi odluku i počni prisustvovati radionicama dva puta mjesečno. Zašto?
Održavanje higijene tijela Ti je normalno, ali možda Ti nije rečeno da je isto tako potrebna higijena uma, a to je upravo njegovo stišavanje, smirenost kako bi mogla osluškivati potrebe svoje Duše.
Na radionici Ti se pruža mogućnost da se okreneš svojoj nutrini. Zastani. Sjedni. Umiri se.
Krećemo na putovanje prema Božanskom uranjajući u svoju nutrinu koja nam daje poduku vezanu za materijalni svijet kako bismo se povezali s našim arhetipom, bolje razumijeli osobnu i duhovnu moć.


Umirujući, stišavajući svoj um, postiže se stanje bez misli koje će te energizirati dovesti u ravnotežu fizičko, emotivno i mentalno tijelo, pomoći u savladavanju zahtjevnih tjednih obveza i ostvarivanje ciljeva uz:
- Vježbe osvještenog disanja
- Meditaciju odnosno tehnike i metode koje nisu meditacija, ali ih mnogi tako nazivaju:
- Sugestija
- Vođena meditacija
- Kreativna vizualizacija
- Osvještavanje osjećaja
- Pozitivna iscjeljujuća vizualizacija bojama
- Koncentracija
- Kontemplacija
- Podizanje kundalini energije – kada se kundalini energija počinje dizati može se maksimalno probuditi uspavani, skriveni potencijal koji je u Tebi smirivanjem uma dovodeći ga u stanje bez misli, tako da u svakodnevnom životu omogućuje iskorištavanje Tvojih optimalnih mogućnosti u svemu što radiš. Kada se kundalini energija počinje uzdizati shvatit ćeš koliko je skriveno neiskorištene energije u Tebi za razliku od uspavane kundalini energije koja ako se ne podiže, uspavana je i kao da niti ne postoji.
- Započinje se uvijek s osviještenim disanjem o kojem se mnogo zna, ali se zaboravlja da DAH jeste naša osnova bez koje se ne može. Poznato je od davnina kako ispravno disanje pozitivno utječe na poboljšanje zdravlja i liječenje, a u novije vrijeme i znanost to potvrđuje.
- Prisjetit ćeš se kada si bila mala beba i mogla ispravno disati. Kako vrijeme prolazi zaboravlja se ispravno trbušno disanje te se diše prsno. Većina osoba diše nepravilno – prsno. Kod većine osoba dah je plitak, ubrzan, a mnogi dišu i na usta.
- Svakim našim udahom hranimo naše stanice odnosno crvena krvna zrnca – eritrocite koji putuju arterijskim sustavom kroz pluća….sve do kapilara ispuštajući kisik u međustaničnu tekućinu istovremeno uzimajući ugljični dioksid, a svakim izdahom otpušta se ugljični dioksid. Kod nepravilnog, prsnog disanja sav kisik ne može izaći iz eritrocita i vraća se u pluća jer u međustaničnoj tekućini nema dostatno ugljičnog dioksida.
Stanica nema dostatno kisika potrebitog za izgradnju…….Posljedice nepravilnog disanja su ogromne, ali se o tome ne razmišlja. Znaš li da je visoki krvni tlak, kolesterol, povišen šećer, pad imuniteta, kronični umor, astma, bronhitis, hiperventilacija, hipokapnija /akapnija ili hipokapnija (grčki: a ne, kapnos dim, para), smanjenje koncentracije ugljičnog dioksida u krvi. Osnovni je uzrok hiperventilacija, bilo neurotskog značaja, bilo zbog visinskoga razrijeđenog zraka. Kod akutne akapnije organizam kompenzatorno načas obustavlja disanje, kod kronične akapnije smanjen je protok krvi kroz mozak.
- itd. povezan s nepravilnim disanjem.
- Tijelo je povijeno, zgrčeno, uskladištena su uvjerenja, tuge, žalosti, povrede…..koje ako nisu osobođene, transformirane postaju kamen spoticaja koji koči bezbrižno koračanje kroz život.
- Pomoći ću Ti, vodit ću Te kroz prirodni proces koji si zaboravila/o kako bismo ga probudili, razavijali krećući se korak po korak do smirenosti uma, ispravne raspodjele djelovanja lijeve i desne polutke mozga, usmjerenosti na ciljeve te njihovo ostvarivanje.

Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.
Ciklus od 5 radionica ponedjeljkom/jednom mjesečno/ , ali je moguć i pojedinačni dolazak na radionice.
Tvoje ulaganje u sebe: već od 80,00kn po radionici
Članarina za 5 mjeseci 400,00kn / uplata odjednom/ ili 500,00kn: / uplata na 3 rate/
Razmijena energije minimalnom donacijom od 130,00kn za pojedinačnu radionicu
Prvo troje prijavljenih dobija na dar Rescue remedy od: 30ml, 20ml ili 10ml ovisno o redu prijave.

- Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….
Termini radionica: 18.2.19., 18.3.19., 15.4.19., 6.5.19., 3.6.19.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a 091 1790079 (PON-PET)
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening
Love is the best medicine!

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.

Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul Whisperer
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja

Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, Refleksologija……….

 

Autorica sam projekta Joy of Awakening. Kao djevojčica drugujem s patuljcima, vilenjacima i anđelima. Spoznajem kako vidljiva stvarnost nije jedini svijet. Izražavam svoje osjećaje kroz poeziju, u plesnim i folklornim skupinama, glumom ter likovnim izražajem , a moja neokaljana duša i duh djeteta putovali su prostranstvima univerzuma bez ograničenja , susretali anđele, vodiče, uzašle majstore......
Susrevši se s Izvorom u Radosti buđenja prisjetila sam se Tko sam zapravo, kojim putem krenuti…..Spoznala sam ljepotu življenja i prisjetila se svog poslanja u ovom životu - pomoći osobi u nevolji ter nije začudno što što sam kao duhovni tragatelj proučavala svete spise, pohađala mnoge seminare, radionice, college njegujući blagi, holistički pristup iscjeljivanja što je rezultiralo projektom Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.
Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.
Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..
Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.
Love is the best medicine!