Sistemske konstelacije s Nadjom Skazlić

Svaki voditelj ima svoj stil rada. Integriram razne edukacije, iskustva i praksu. Radimo onoliko dugo koliko je potrebno da dođemo do rješenja, dok klijent nije u miru. Konstelacija ponekad traje jedan sat, a ponekad dva, dva i pol sata. Prvi put prije konstelacije imamo jednosatne konzultacije. Konstelacije su metoda koja svakom sudioniku donosi izuzetno iskustvo:

«Do sada najučinkovitija tehnika koju sam radila na određenu temu, nisam se “urušila” u traumu, a rezultati su nevjerojatno vidljivi i kod mene i u okolini.”

Vrijeme:
Subota, 16.2.2019. od 14 do 20 sati
Nedjelja, 17.2.2019. od 14 do 20 sati
Voditeljica: Nadja Skazlić , http://www.nadja.hr
Mjesto: Zagreb, Derenčinova 22
Prijava: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 095 199 35 32
https://www.facebook.com/nadja.skazlic

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE...

Kako radimo?

Konzultacije u tjednu prije konstelacija služe da dublje zaronimo u temu i vidimo je li to zaista tema ili se iza nje skriva nešto drugo. Također, radimo genogram obitelji, crtamo i proučavamo obiteljsko stablo kako bismo bili spremni za sve što se može pokazati. Genogram se radi samo prvi put i ta prva konzultacija se naplaćuje 100 kn. Ako smo ga već ranije napravili, konzultacije prije same konstelacije su kratke i uračunate u cijenu konstelacije.
Ja jesam voditeljica, držim sve, ali to je vaša konstelacija i pratim vaše potrebe, impulse. Konstelacija traje koliko treba da se unese ravnoteža i mir i da doma odete spokojni i “zatvoreni”. Ponekad ih unutar jedne odradimo više.

Predstavnicima i promatračima ulaz je slobodan.
Cijena vlastite konstelacije
je 500 kn.
Informacije:http://www.nadja.hr/sistemske-konstelacije/konstelacije/

Jesu li konstelacije za vas?
Njima se mogu istražiti razne poteškoće ili dileme koje vam stoje na putu. Fokus je na rješenju, a ne na problemu.
Teme su razne: odnosi, ciljevi, prepreke, simptomi, odluke, dileme, osjećaji, unutarnji konflikti… ne morate precizno znati unaprijed, na konzultacijama “pročistimo” temu.
Koja je vaša tema trenutno aktualna? Ili se sama najavljuje neočekivanim mislima? Ili izlazi iz dosadašnjeg rada na sebi? Koji odnos vas muči? Postoji li blokada? Nešto ne ide pa ne ide? Osjećate kao da vučete previše tereta koji nije vaš?
Javite mi se, možda konstelacija jest za to, a možda nije. Razgovorom ćemo doznati.
„Meni su konstelacije donijele mir, duboku pomirenost datim i nepromjenjivim, prihvaćanje bez krivice, okrivljavanja drugih, ili gorčine. Puštanje u svakom smislu. – D.”


Što kažu polaznici?
„Kako je konstelacija na mene djelovala:
1.trenutni učinak (taj dan na konstelaciji i poslije):Na konstelaciji sam bila iznenađena reakcijama predstavnika, izgovarali su iste riječi, rečenice, ne znajući ništa o meni. Dizale su se emocije, plakala sam.
Poslije konstelacija – osjećala sam umor, iscrpljenost, ali istovremeno i lakoću postojanja, bez tereta na ramenima.
2. sljedećih nekoliko dana: Trebala sam mir, samoću, tišinu, trebalo mi je vrijeme da to integriram. No, osjećala sam da se nešto presložilo, da je novo jer se pojavio mir u meni, osjećala sam tu čudesnu lakoću koju uopće ne mogu opisati.
3. nakon duljeg vremena, to pitanje više nije otvoreno, mislim da se u cijelosti nešto promijenilo i posložilo, jer me više ta tema ne “okida”, prihvaćam ju bez osuđivanja, krivnje, imam više suosjećanja. Rezultati konstelacije vidljivi su i u sistemu, okolina reagira drugačije, sve je na svom mjestu i to se vidi, npr. Svi počinju preuzimati svoju odgovornost, počinje se paziti da se ne prelaze granice – to mi je totalno zanimljivo promatrati!
Dodala bih da mi je to do sada najučinkovitija tehnika koju sam radila na određenu temu, nisam se “urušila” u traumu, a rezultati su nevjerojatno vidljivi i kod mene i u okolini.- I.“
„ Kod postavljanja vlastitih konstelacija divan je trenutak kad postavljeno pitanje dobije svoje razrješenje, često takvo da ga promišljanjem ne mogu niti naslutiti. Jasno se može vidjeti i doživjeti, uvijek upravo toliko koliko taj čas mogu prihvatiti.“

Sad me baš povuklo da ti kažem...konstelacija koju sam postavljala kod tebe u prosincu mi je donijela tako važan mir i manje brige oko stanja moje kćeri,a fokus i energiju sam prebacila na njegovanje djeteta u meni. Kroz još jednu terapiju i radionicu 5ritmova se ta briga i strah još smanjila i otvorio se tako ogroman prostor za istraživanje u životu s velikom Hrabrosti u srcu. Uf, teško mi je opisati koliko ogromnu promjenu mi je sve to donijelo, a sve povezano ko domino. I još jedna važna stvar koju sam kod tebe dobila tada...pa ja mogu stupiti u kontakt s mudrom Višom ja u meni...samo postavim pitanje i osjećam što će mi tijelo reći. To sam naučila. Imam mudru potporu u sebi. Ne jednom mi je trebalo vodstvo i iskušala sam ga i dobila ga, od sebe sebi! Divno :) Hoću reći Hvala ti. – M.”