BIOENERGIJA U ZAGREBU - počinje novi ciklus u ožujku i travnju

Treba li vam podrška u liječenju, održavanju vitalnosti ili pokretanju i aktiviranju energije samoiscjeljenja, prijavite se!

Prijave su u tijeku - mailom: info@svjesno-zivljenje.hr ili telefonom: +385 (0) 95 198 5525.

Termini su u 14h, 15h, 16h, 17h i 18h,
od utorka do petka
12. - 15. 3. ili
2. - 5. 4. 2019.

Terapeutkinja: Karolina Perišić (http://www.svjesno-zivljenje.hr/o-nama/)

Terapija nema fiksnu cijenu. Na kraju terapijskog ciklusa (zadnji dan terapije), terapeutkinji zahvalite u obliku anonimne donacije.

Bioterapija, odnosno terapije bioenergijom se održavaju u prostorima Centra za poboljšanje kvalitete života „Svjesno življenje", Slavonska avenija 2, Zagreb.

Više informacija možete pronaći na: www.svjesno-zivljenje.hr ili na https://www.facebook.com/events/975914622617490/.
_ _ _ _ _ _ _

Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

Terapijski ciklus sastoji se od 4 tretmana. Svaki tretman traje 15-ak minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se preporučuje barem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji. Radi se u manjim grupama kako se ne bi predugo čekalo.

Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju