Ayurveda, Aromaterpija i Joga za očuvanje zdravlja i raspoloženja – proljeće

Pozivamo sve zainteresirane za treću po redu radionicu “Ayurveda, Aromaterpija i Joga za očuvanje zdravlja i raspoloženja – proljeće” koja će se održati u subotu 30.3.2019.s početkom u 10:00h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23, 17.kat.

Ova radionica je osmišljena na način kako bi pružila znanje ovih drevnih filozofija u svrhu poboljšanja zdravlja i općeg osjećanja u vrijeme kada svi živimo ubrzano i stresno. Živjeti u skladu sa prirodom danas je recept i savjet mnogih, no, ponekad je to dosta zahtjevno. Stres, ubrzani tempo, ali i promjenjiva priroda i klimatske promijene, često dovode do ne ravnoteže, otežane prilagodbe, oslabljivanja imuniteta, a to sve u konačnici dovodi do pomanjkanja energije, a kasnije i bolesti.

Zbog ograničenog broja, prijave za ovu radionicu su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena: cijena radionice je 100,00kn, za članove Tara Centra je 80,00kn.

Uplatom punog iznosa, vaša je rezervacija važeća.

Na ovoj radionici polaznici dobivaju praktično znanje temeljeno na Ayurvedi, Aromaterapiji i Jogi kako bi se što lakše mogli prilagoditi životnim i klimatskim situacijama, te imali što balansiraniji život.

Tema proljeće:
Proljeće je godišnje doba kada se priroda budi. Duži su dani, više bismo htjeli biti vani, javljaju se različite promjene, kao što su vjetrovi, kiše, sunce, umorniji smo. Sve su češće alergije, a naša tijela žude za kvalitetnim čišćenjem od od tamne i teške energije. Proljeće kao godišnje doba nam omogućava novo rađanje, čišćenje, bistriji i svježiji um, čisto tijelo i misli…nužno je u proljeće biti u balansu kako bismo se što bolje pripremili za ljeto…

Radionicu će voditi Larisa Čižmešija certificirana Ayurvedska terapeutkinja (više o Larisi možete pročitati ovdje: https://sanusvitablog.wordpress.com/ )
i Trešnja Šarčević, certificirana joga učiteljica i aromaterapeutkinja (više o Trešnji možete pročitati ovdje: http://tara-centar.hr/o-nama/ )