Radionica “Demistifikacija astrologije” poznate Ysanne Lewis

Čast nam je najaviti gostovanje poznate britanske astrologinje, stručnjakinje za dramu, boje i ugovore duše Ysanne Lewis koja će u Plasma Saalu održati radionicu pod nazivom “Demistifikacija astrologije”.

Ysanne će za vas demistificirati astrologiju, jezik zvijezda, kako bi bolje razumjeli svoj unutarnji kozmos i otkrili više o vašem unutarnjem timingu (odabiru trenutka) i ugovorima duše. Horoskop s kojim ste rođeni živuća je, gibajuća karta vašeg života s kojom će vas Ysanne bolje upoznati i pomoći vam da se lagodnije krećete svojim putem te ostvarite svoj najveći životni potencijal.

Za radionicu nije potrebno predznanje iz astrologije. Ponesite samo svoju znatiželju, otvoren um i užitak učenja. Prilikom prijave molimo vas navedite datum, vrijeme i mjesto rođenja.

Cijena radionice je 250 kuna.

Srijeda, 10. travnja 2019. u 17:30 – 20:30

Plasma Saal - healing touch of the frequencies,
Gundulićeva ulica 22A, 10000 Zagreb, Croatia

Ysanne Lewis astrologijom se bavi preko 40 godina, a kroz vrijeme se specijalizirala i kao terapeutkinja bojama, a ima iskustva i s dramom i glazbom te uživa proučavati veze između života i svemira. Vjeruje da je njena glavna vrlina pojednostavljivanje bazičnih istina i spiritualnih poruka da budu primjenjive u svakodnevnom životu, preko ljepote i jezika zvijezda. Autorica je knjige “The Time Catcher: How to time your actions to turn challenges into opportunities”.

PRIJAVITE SE ZA PRIVATNE KONZULTACIJE – budući da je Ysanne SAMO 3 DANA U HRVATSKOJ, iskoristite priliku i naručite privatno čitanje za sebe, odnose ili posao na info@plazmasaal.hr ili na broj telefona: 091 529 52 27.

www.ysanne.com

facebook mali