? ŠKOLA AROMATERAPIJE ?

Mary Novosel &Učilište Adrianus

⭐ Promijeni svoj život, postani AROMATERAPEUT, otkrij svijet MIRISA, prirodnog ZDRAVLJA i LJEPOTE⭐⭐
⏰ Počinjemo 4.5.2019, ljetna pauza od 15.7. do 30.8.2019.

Osim što aromaterapija spada u lijepa i kreativna zanimanja, tzv. „love jobs“, ona također nudi mogućnost osobnog razvoja kroz nova znanja o ljekovitom bilju, eteričnim uljima, masaži i prirodnoj kozmetici.

Aromaterapija predstavlja upotrebu eteričnih ulja i prirodnih medija u svrhu očuvanja zdravlja, ljepote i dobrog raspoloženja.

AROMATERAPIJA ADRIANUS 1Radeći s eteričnim uljima svaki aromaterapeut indirektno utječe na svoje zdravlje i na opće stanje organizma.

Rad s eteričnim uljima mijenja zdravstveno stanje klijenta, ali i aromaterapeuta, što u ovom užurbanom vremenu čini praktičnu i ugodnu „win-win” kombinaciju – taj spoj ugodnog, mirisnog, kreativnog i terapeutskog čini jedinstvenu cjelinu – zanimanje AROMATERAPEUT
?

Škola traje 6 mjeseci, nastava se održava svaki drugi vikend od 10 do 14 h, program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

Nastava se dijeli na teoretski i praktični dio.
?Teoretski dio nastave sačinjava edukacija iz predmeta:
♦ Osnove anatomije, fiziologije, dermatologije i aromaterapije
♦ Holistička aromaterapija
♦ Aromaterapeutska kemija
♦ Mikrobiologija, farmakologija i botanika
♦ Osnove marketinga i primjerenog načina komunikacije s klijentima

?Praktični dio nastave sačinjava edukacija iz predmeta AROMAKOZMETIKE i AROMAMASAŽE
? AROMAKOZMETIKA se bavi izradom brojnih prirodnih kozmetičkih pripravaka, od krema za lice, gelova, losiona, pilinga, emulzija, šampona, dezodoransa, zubnih pasta, ulja za tijelo, sapuna do posebnih pripravaka za tretiranje određenih tegoba - poput biljnih melema, tinktura..

Aromaterapija se bavi našim cjelokupnim zdravljem na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Svaki aromaterapeut sagledava čovjeka u cjelini i tako tretira razne zdravstvene tegobe. Uz brojne tretmane, na fizičkoj ali i na mentalnoj i duhovnoj razini, naučit ćemo kako sačuvati i na prirodan način tretirati određene tegobe bilo da se radi o običnoj prehladi, crvenilu kože, oteklini, upali mišića pa do depresije, menopauze, nesanice, kroničnog stresa

?AROMAMASAŽA se bavi primjenom kombiniranih terapeutskih tehnika klasične masaže i eteričnih ulja kako bi se obavio pozitivan učinak na brojne tegobe. Smatra se da je masaža s eteričnim uljima kraljica aromaterapije, koja ne samo što opušta, nego i duboko liječi, uz pomoć eteričnih ulja i prirodnih pripravaka, našu dušu i tijelo. Dobar aromamaser smatra se pravim virtuozom svog zanata jer je naučio anatomiju, kemiju, biologiju te samu aroma tehniku masaže.

⭐Umjesto redovnih cijena 8.000,00 kn za jednokratno plaćanje, te 8.800,00 kn za plaćanje na rate, pripremili smo PROLJETNI POPUST:
*6.400,00 kn za jednokratno plaćanje
*7.040.00 kn za plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na rate; 6 rata American Express, 12 rata Diners.


⭐⭐Posebne ponude⭐⭐
*ako nekoga dovedeš – cijena za oboje 10.500,00 kn
*ako imaš 50 i više godine (50+) cijena 5.000,00 kn
Prijave i dodatne informacije na;
? Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
☎01/3091 613, 095 3091 613
www.adrianus.hr