ENEAGRAM - INSTRUMENT SLOBODE

Eneagram je drevna mapa Sufi mistika o devet tipova ličnosti.
To je precizni opis karakteristika i fiksacija svakoga pojedinog tipa ličnosti, kako u osjećajima tako i u umu i akcijama.

Svatko od nas rođen je u prirodnoj ljepoti i punoći svoga istinskoga bića, no između rođenja i 7. godine života izgubili smo vezu s onim što smo stvarno bili i što jesmo i zamijenili smo svoju istinsku osobnost s lažnom – s našim egom. On je čvrsta struktura sa specifičnim ograničenjima i ponavljajućim karakteristikama. Kako možemo i zamisliti da imamo bilo kakvu slobodu da živimo puni život i da slobodno izabiremo ako smo zaključani u uvjetovanostima, mehaničkim obrascima i strahovima svoje ličnosti?

Eneagram je vrlo praktičan i iskustveni instrument koji nam omogućuje da razumijemo svoja ograničenja i otkrijemo nove putove kako bismo izišli iz ponavljanja i uskoće ega u svojim djelovanjima i izborima.
A misterij je upravo u tome: razumijevanje i direktno iskustvo naše tamnice omogućava da otkrijemo ključeve koji otvaranju njezina vrata.
Iskustveni rad s Eneagramom omogućuje nam da pronađemo i prepoznamo specifične esencijalne kvalitete svoje jedinstvene biti, tako da možemo postati stvarno odraslo biće, sposobno za smione i slobodne izbore.

Otvorit ćemo se i otkriti svoje talente i darove da bismo mogli izraziti i dijeliti ono radi čega smo i došli živjeti na ovaj svijet.

U Samoboru, Hamor 15 od 4. - 6. 10. 2019.

Seminar vodi:

Stephane Picard Upchara Stephane Picard-Upchara završila je filozofiju i ima obrazovanje iz Ericksonove hipnoze i PNL. Diplomirala je kao voditelj terapeutskih grupa te sudjeluje u radu Škole učenja DiamondLogos Faisala Muqadama, i kao predavač-senior vodi seminare o Esenci te o Eneagramu, kao dijelu tog učenja.
Seminare i radionice vodi u Italiji, Španjolskoj, Danskoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Venezueli, Čileu, Meksiku i Indiji.

Za prijave i dodatne informacije obratiti se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
fb: Intenziv svjesnosti ili na telefon: 098 453368 (Miljenko)