Ritual "Zvijezde hodaju po žeravici!" Budi radost života!

"Toliko sreće je opet tako naglo došlo, nadala se nisam njoj!"
Josipa Lisac
Moja neizmjerna sreća, radost, veselje, iščekivanje i zadovoljstvo je što mogu predstaviti dva termina za Ritual "Zvijezde hodaju po žeravici" i to na prekrasnim mjestima s nevjerovatnom pozitivnom energijom.

Termini su:
♦ 7. 9. 2019. godine s početkom u 14h na prekrasnoj Etno kući pod Okićem, Podokićka 40, Klake 10435 (kod Samobora)
♦ 21. 9. 2019. godine s početkom u 14h u prekrasnom Malom Erjavcu 80, Mali Erjavec 47281 (kod Karlovca, cesta prema Ozlju)

Na oba mjesta postoji mogućnost i spavanja.

Veeelikkaaa i lijepa novost je što sam već neko vrijeme vizualizirala i manifestirala i evo rješeno je :-)
U Malom Erjavcu će nam prekrasna Višnja Bilen svirati gongove :-)
Višnju možete vidjeti na facebooku pod Visnja Shanti, Centar Shanti i www.shanti.hr

Ovim putem pozivam sve Zvijede koje su se već družile s nama da ponovimo opet ovo nevjerovatno posebno iskustvo, a posebno pozivam NOVE ZVIJEZDE koje još nisu probale hodati po žeravici da se otvore, ohrabre i prihvate još jedan novi izazov u životu. Vjerujte mi biti će vam to jedno nezaboravno iskustvo !

Za one koji ne znaju puno o Ritualu, mogu reći da ja osobno ne poznajem jači i moćniji način čišćenja nas samih od svakakvih nepotrebnih nečistoća, tereta, strahova koje nosimo sa sobom od
hodanja po žeravici.

Pošto je to jako moćna i energetski jaka metoda naučila sam i prihvatila način rada kroz RADOST, ljubav, veselje, zabavu, sviranje, pjevanje, ples, smjeh jer su to najviše vibracije energije koje postoje. I to je i moj način rada!

Tako da ovim putem pozivam sve one kojima nedostaju u životu konkretno ove vibracije da dođu, jer obećajem da ćete to dobiti, uz sve ostalo!

Upoznati ćete prekrasno pozitivne i hrabre duše te možda steći i stvoriti i dugotrajna prijateljstva!

Ritual hodanja po žeravici je jedinstvena metoda energetsko-terapeutskog rada koja se primjenjuje na naš um, fizičko tijelo i duh te sva ostala "tijela" koja nas sačinjavaju i okružuju.

Bit cjelokupnog Rituala je biti prisutan u trenutku, biti "ovdje i sada", što postižemo cjelodnevnom pripremom te raznim tehnikama duhovno energetskog rada. I postići stanje stapanja s energijom vatre ("probuditi vatru u nama"), kada shvatimo da su strahovi samo plod našeg uma i da ih možemo prevladati.

I ne samo da možemo, nego i HOĆEMO!

I to najboljom metodom hodanja po žeravici, jer vatra je jedini element koji se ne može onečistiti!

Vatra pali sve ono što nas opterećuje i sputava u našim životima, vatra čisti naše blokade, vatra budi energiju u nama, vatra djeluje na živčane završetke u stopalima i refleksne točke svojom toplinom te tako djeluje blagotvorno na cjelokupni naš organizam.

I to još danima nakon Rituala kada imate osjećaj da možete pomicati stijene!

Na Ritualu se spajamo s vatrom, ali i sa Zemljom i uzemljujemo i puštamo svu našu nepotrebnu, suvišnu energiju koja nam stvara neravnotežu u tijelu da iz nas prijeđe u Zemlju.

Jer današnji način života nas čini previše naelektriziranima i potrebno je taj elektricitet otpustiti van sebe u Zemlju.

A, najbolji način za to je hodanje bosi po Zemlji i po žeravici.

Još jedna dobrobit cjelokupnog Rituala je kada probudimo našu unutarnju vatru te ako imamo bilo koje izazovno područje života ili neki cilj koji bi voljeli ostvariti tada usmjerimo svu probuđenu energiju u taj cilj i ostvarenje je vrlo lako moguće i događa se mnogima.

Za one kojima se ovo čini previše drastična metoda i koji misle da je nemoguće, mogu samo savjetovati da dođete i probate, bez obveze da morate hodati!

Jako su bitne pripreme koje provodimo, u obliku meditacija, disanja, yoge smijeha, GONGOVA, igranja, plesanja, pjevanja, tako da već ako taj dio prođete napravili ste jako puno! Nitko nije obvezan hodati po žeravici, ako ne želi.

Iz tog razloga i počinjemo u 14,00h, a sam čin hodanja po žeravici će biti oko 21,00h.

U cijenu je uključena i topla večerica na kraju Rituala kada dijelimo Potvrde i čestitamo jedni drugima, ali prvenstveno sami sebi.

Potrebno je ponijeti:
-laganu udobnu odjeću i obuću (sportsku)
-podlogu za ležanje na tlu, dekicu, jastuk
-bočice vode
-hranu, ako mislite da ćete ogladnjeti do 22h :-)

Voditeljica Rituala:
Valentina Garačić

O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Obvezna je prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail valentina@zdraval.hr

Cijena (energetska razmjena): 500,00 kn

Za prijave do 30. 8. 2019. godine, cijena je 400,00 kn.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Poduke-Hodanje po žeravici.

Pripremite svoja stopala i vidimo se, tko zna, možda i poletimo na vatri!

Veselim se prvenstveno pozitivnom druženju!

I svi ste dobrodošli!

Valentina ⭐🔥🔥🔥⭐

Za sve informacije glede Etno kuće pod Okićem kontaktirajte gosp. Marijana Slakopera na 098 92 88 773 i pogledajte www.etno-kuca.hr i Etno kuća pod Okićem, a za Mali Erjavec slobodno kontaktirajte Tatjanu Ćosić na 091 570 6787.

Link: https://www.facebook.com/events/921937081485397/?ti=cl

ZdraVal, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18, 10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: valentina@zdraval.hr
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal

hodanje po žeravici zdraval ekipa

hodanje po žeravici zdraval meditacijat

hodanje po žeravici zdraval plakat
♦