PROFESIONALNA EDUKACIJA IZ DUBOKOG PEAT-A

PROFESIONALNA EDUKACIJA IZ DUBOKOG PEAT-A u Zagrebu, 23. i 24.11.2019., 10-17h
Edukacija za procesora Dubokog PEAT-a namijenjena je:
● svima koji žele naučiti moćnu metodu za svakodnevni rad na sebi kako bi u svojim rukama imali ključ za efikasno rješavanje vlastitih problema i rad na svojem psihološkom i duhovnom rastu i razvoju
● onima koji rade (terapeuti, coachevi i sl.) ili žele raditi s drugim ljudima kako bi im pomogli na njihovom putu samorazvoja


Zašto Duboki PEAT?
DP je metoda psihološkog i duhovnog razvoja koja integrira elemente meridijanskih terapija s provjerenim psihoterapijskim principima te univerzalnim načelima brojnih duhovnih učenja.
Duboki PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski (kao jednu od brojnih tehnika iz svoje Spiritualne tehnologije) i ova metoda predstavlja krunu njegovog rada.

Njegova specifičnost i velika prednost nad drugim terapeutskim metodama je brzina, dubina i jednostavnost - u vrlo kratkom vremenu, korak po korak, vodi vas do jednostavnog, efikasnog i brzog rješavanja čak i onih problema koje osjećate kao teške i koji vas muče dugo vremena.
Osim toga, specifičnost Dubokog PEAT-a je da pruža i direktno duhovno iskustvo - iskustvo
Jedinstva koje postoji iza naše dualne svijesti kroz koju uobičajeno promatramo realnost kao ljudska bića u materijalnoj stvarnosti. Omogućava nam iskustvo sebe kao duhovnog bića, van svih naših uloga i identiteta u kojima boravimo svaki dan.

Život u materijalnoj stvarnosti odraz je međuigre između suprotnih polariteta. Kroz duboki PEAT možemo detektirati suprotstavljene polaritete u osnovi naših problema te kroz njihovu integraciju osloboditi emocionalni naboj koji je sačnjavao polazni problem. Tada problem nestaje, svjesnost se širi, a izbori povećavaju. Iz takvog stanja možemo činiti drugačije stvari. Kako se povećava naša sposobnost da slobodnije biramo svoja iskustva, mnoge dosadašnje patnje postaju stvar izbora

PEAT se može primjenjivati na sve što ima emocionalni naboj koji doživljavate kao problem – strahovi, fobije, otpori, anksioznost, kompulzivnosti bilo kojeg tipa, nepoželjna ponašanja, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, stres, nesanica, depresija, prejedanje, agresivno ponašanje, traume, napetost u prisutnosti autoriteta, nedostatak motivacije da radite na svojim ciljevima, osjećaj manje vrijednosti, potreba za privlačenjem pažnje, neuspjeh, problemi u odnosima i slično.

Rezultat PEAT procesiranja je snažan osjećaj olakšanja, unutarnje slobode, mira i cjelovitosti koji stječemo kad se oslobodimo svojih prisilnih odgovora kojima smo često nesvjesno odgovarali na poznate i ponavljane životne situacije.

Kroz ovu edukaciju, cilj mi je da vas na vrlo praktičan način naučim samostalno primijeniti Duboki PEAT na sebi i drugima. Svaki polaznik dobit će međunarodni certifikat za PEAT procesora (koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima).

Što će obuhvatiti edukacija?

Teorija:
● Zakon polarnosti - polarizacija kao osnova svakog našeg problema
● zašto i kako kreiramo probleme i ustrajavamo u njima
● Osobni kodovi
● razumijevanje procesa čišćenja naboja i integracije polariteta

Praktični dio:
● Učenje metode Dubokog PEAT-a (solo procesi i rad s drugima)
● integracija Osobnih kodova
● DP-2 metoda
● Metoda Prsta za uklanjanje traume

Edukacija će se održati u Zagrebu, Memento centar, Trg žrtava fašizma 3, 3.kat,
23.-24.11.2019., 10-17h.

Cijena je: 150 eura (1115 kn).
Ne postoji preduvjet za sudjelovanje.

Rad u manjoj grupi omogućava da se svakom polazniku posvetim s punom pažnjom tako da je broj polaznika ograničen.

Svoje mjesto potrebno je rezervirati uplatom akontacije u vrijednosti od 500 kn, najkasnije do 18.11., čime će vaše mjesto biti rezervirano. Daljnje informacije o uplati dobit ćete kad se prijavite. Ostatak kotizacije plaćate po dolasku.

Trener: Ines Cokarić, prof. psihologije, psihoterapeut i certificirani Trener Spiritualne tehnologije Ž.M. Slavinskog

Za prijave i dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0981898243.