Theta Ritmom do savršene težine ThetaHealing® tečaj

Želite li naučiti sklad sa svojim tijelom?
Theta tehnika nudi novi, revolucionarni pristup dijetama i borbi s prekomjernim ili premalim brojem kilograma, ljepoti, higijeni i odnosu prema hrani.


PREDUVIJET: Osnovni DNK2 i Napredni DNK2 tečaj

TERMINI:
RIJEKA: 11.11.2019. od 16 do 22 sata
ZAGREB: 22.11.2019. od 16 do 22 sata

Osjećati se ugodno u svom tijelu je prekrasna stvar koju možete napraviti za svoju dušu dok putuje ovom Zemljom u njemu. Pravi uzroci nezadovoljstva našim tijelom nalaze se duboko u nama, u našoj psihi. Theta tehnika uranja do stvarnih uzroka i tamo ih mijenjamo. Mijenjajući te duboke uzroke mijenja se i naše tijelo i naš pristup prema njemu.

Imati lijepo tijelo i biti zadovoljni sa svojim tijelom je individualno za svaku osobu i ovaj tečaj vam omogućava da se povežete sa svojim tijelom i naučiti kako je to biti lijep i skladan.

Pravi uzroci mršavosti, debelosti i nezadovoljstva su često emocije koje proživljavamo. Ne znamo kako bi se nosili s njima pa ih pohranjujemo u obliku toksina u našim masnim stanicma. Kada počnemo mršaviti i masne stanice se otapaju onda svi ti toksini izlaze van i čine nas da se osjećamo grozno. Zato mnogi ljudi ponovno posegnu za hranom, kako bi se vratili u ugodnu zonu. Pomoću thete možemo vas naučiti kako zdravo pristupiti svom tijelu i njegovati ga u svim fazama mršavljenja ili dobivanja kilograma kad to želite.

Hrana nam može poslužiti kao zamjena za neke emocije koje želimo nadomjestiti u svom životu. Kad smo djeca onda kroz hranu dobivamo osjećaj doma, ljubavi, sigurnosti i podrške. Kasnije u životu ako nam usfali tih osjećaja nesvjesno možemo posegnuti za hranom kako bismo ih nadomjestili. Rješavanjem tih emocija dovodimo svoj život u ravnotežu i naše tijelo brzo reagira i vraća nas u savršenu težinu za nas.

Ovaj tečaj i uključuje posebnu Vianninu tehniku vježbanja za izgaranje masti bez vježbanja.

Tečaj traje pola dana, uobičajeno 4 sata, no kod nas je produžen na 6 sati, kako bismo imali dovoljno vremena za kvalitetan rad. Od 16 do 22 sata.

TEČAJ PODUČAVAJU:
Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

CIJENA: 70€ (520 kn)

TERMINI:
RIJEKA: 11.11.2019. od 16 do 22 sata
ZAGREB: 22.11.2019. od 16 do 22 sata

PRIJAVE: putem prijavnice na našoj web stranici

Napomena u vezi knjige:
Uz ovaj tečaj dolazi od nedavno i službena Viannina knjiga s programom mršavljenja i vjerovanjima iz podsvijesti koja blokiraju zadovoljstvo tijelom. Cijena tečaja s knjigom je 700 kn.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE:
http://www.thetacentar.com/