“OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA” - Edukacijsko iskustveni razvojni program

SISTEMSKE KONSTELACIJE   -_Edukacija -  NOVI CIKLUS  -   2020
početni modul: 1.2. & 2.2.2020.
“OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA”
Edukacijsko iskustveni razvojni program

 Ovaj program će vam omogućiti:

  • da budete djelotvorniji kao terapeut, zdrastveni ili obrazovni radnik, menadžer
  • bolje razumijevanje ljudskih odnosa u svim vrstama sistema: od onih najintimnijih do obitelji, poslovne organizacije i društvene zajednice
  • najnovija teoretska saznanja (kao i doživljaj) onih nevidljivih sila koje su zaslužne za sreću, ljubav, zdravlje, uspjeh (ili njihov nedostatak) u svim sistemima čiji smo dio
  • intenzivan osobni razvoj

PRIKLADNO ZA psihoterapeute, psihologe, zdravstvene i socijalne radnike, nastavnike i poslovne konzultante, kao i za sve koji rade sa ljudskim sustavima i žele produbiti svoje znanje o dinamici ljudskih odnosa.

NAČIN EDUKACIJE     Praktično učenje kroz praksu i vježbe. Učenje je uglavnom iskustveno, što znači da polaznici uče kroz rad na svom osobnom razvoju, kao i prezentaciji slučajeva iz prakse. Od polaznika se također očekuje čitanje edukacijskih materijala iz priručnika kao i obavezne literature.

PROGRAM     Edukacijski program "Osnove sistemskih konstelacija" sastoji se od dva stupnja. Svaki stupanj se može završiti u okviru godine dana. Stupanj 1 , kao i stupanj 2 sastoje se od po šest vikend modula tako da je cjelokupni program "Osnove sistemskih konstelacija" moguće završiti u tijeku dvije godine.
Module je moguće pohađati pojedinačno. Certifikat sa popisom obrađenih tema dobija se za svaki modul pojedinačno. Na kraju prvog stupnja dobija se Cerifikat za završeni prvi stupanj, a na kraju završenog drugog stupnja dobija se Diploma programa "Osnove sistemskih konstelacija". Certifikat ne znači kvalifikaciju za vođenje konstelacija, već samo potvrdu pohađanja edukacija. Odgovornost je svakog polaznika da primjenu konstelacijske metode ograniči na one ljude i situacije za koju posjeduje odgovarajuće znanje, iskustvo i kvalifikacije.

VODITELJI:
Alemka Dauskardt, magistra psihologije, sa više od 25 godina iskustva vođenja konstelacija, školovana kod Berta Hellingera i drugih vodećih konstelatora, aktivna u međunarodnim udrugama i konstelacijskim događanjima

Max Dauskardt, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom, donedavno predsjedavajući ISCA-e (International Systemic Constellations Association)

NAPOMENA: Ovaj program nema fiksnu strukturu, već se prilagođava potrebama i iskustvu polaznika. Svatko je odgovoran za kreiranje svog ritma i programa učenja. Program je duboko iskustven i moguć jedino uz intenzivan osobni rast. Moguće je pohađati pojedinačne module, ne morate se obavezati na cijeli ciklus.

VIŠE INFORMACIJA: https://konstelacijakroacija.wordpress.com/programi-2/programi/
UPITI I PRIJAVE: konstelacija.kroacija@yahoo.com
Ukoliko ste zainteresirani, pošaljite nam već sada mail da vas stavimo na mail listu, a početkom sljedeće godine ćete dobiti poziv za registraciju. Broj mjesta je ograničen.