MALA KUĆNA LJEKARNA - MALA PUTNA LJEKARNA PRIRODNE MEDICINE LIJEKOVI IZ BOŽJE LJEKARNE

2.12.19. od 18h:21 30h
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
PRVA POMOĆ …AKUTNA / HITNA STANJA…PREVENTIVA LIJEKOVI IZ BOŽJE LJEKARNE
Radionica: Prirodnom medicinom do zdravlja

Približava se doba prehlada, viroza, temperatura koja kod mnogih roditelja izaziva paniku, Govorit ćemo o dobrobiti temperature, kada ju treba tretirati prirodnim sredstvima, kada antipireticima, a kada potražiti hitnu medicinsku pomoć .... Progovarat ćemo o priprema za zimske sportove, a i o nezgodama.....Zašto ne bi i ti poput kraljice Elizabete nosila svoj kovčeg prve pomoći uz sebe i bezbrižno provodila vrijeme uz obitelj, a ne po čekaonicama te ubrzala period iscjeljivanja i sve to bez nuspojava.

Upoznavanje s homeopatskim pripravcima, Bachovim cvjetnim esencijama, biološkim-tkivnim Schuesslerovim solima, esencijalnim uljima, i naturopatskim pripravcima u svrhu poboljšanja zdravlja i istovremeno jačanja imuniteta.

OZDRAVLJIVANJE DJECE I ODRASLIH BEZ NUSPOJAVA uz pripravke iz Božje ljekarne uz holistički, komplementarni i integrativni pristup. Osoba se promatra u svojoj jedinstvenosti i cjelovitosti. Liječi se oboljeli organizam, a ne simptomi. Bazično načelo od kojeg se polazi je da fizičko tijelo ne može biti odvojeni entitet od emocionalnog, mentalnog i duhovnog dijela, pa su tako simptomi samo pokazatelji što se promijenilo na fizičkoj razini.Organizam se sagledava u njegovoj cjelovitosti.Na temelju cjelovitog i individualnog pristupa propisuju se klijentu homeopatki, aromaterapijski pripravak u minimalnoj dozi, stanicu hranimo nedostatkom minerala – Schuesslerove tkivne soli/biokemijski lijekovi…….

TEME:
PREHLADA – VIROZA – GRIPA - FEBRILNA STANJA – KONVULZIJE - SNIŽAVANJE TEMPERATURE-VIRUSNE BOLESTI- UPALA GRLA-UPALA UHA- UPALA NOSA-KOLIKE /GRČEVI U TRBUHU/ kod beba- NICANJE ZUBA-POVRAĆANJE MAJČINOG MLIJEKA

TRAUME I UPALE - TRAUME: PADOVI, UDARCI, MODRICE, LOMOVI, UGANUĆA, RAZDEROTINE, UBODI, BOLESTI PUTOVANJA, VISINSKA BOLEST

Saznajte u ugodnoj i opuštenoj atmosferi na interaktivnoj radionicami sve što vas zanima o inače neugodnim stanjima. Popričat ćemo o istinama i zabludama pri temperaturi i otkriti par trikova kako ih ublažiti, otkoloniti - a sve bezbolno bez nuspojava . Pripremite par pitanja, sjetite ih se na licu mjesta, a odgovore saznajte na radionici. Znate gdje trebate doći, vidimo se!

Na radionici ćemo naučiti kako pružiti prvu pomoć u akutnim stanjima te ubrzati proces iscjeljivanja.
Zaronit ćemo u čarobni svijet mirisa eteričnih ulja i saznati kako nam njihovo kontrolirano korištenje može pomoći u procesu iscjeljivanja emocionalnih stanja / strah /– te ubrzati regeneraciju pojedinog ozlijeđenog organa.

Složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj koji stimuliraju naše tijelo da se samo iscijeli, jača našu otpornost i imunitet te ujedno energizira naše tijelo za navedena stanja, a pri tom ćemo koristiti: homeopatske pripravke za navedena stanja, Bachove cvjetne pripravke , eterična ulja i i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija te koje je eterično ulje optimalmo te kako ispravno koristiti mirisnu lampica, komprese, kupku, a sve to s najoptimalnijim izborom eteričnih ulja, Bioplasma – biološke- tkivne soli/ Schuesslerove soli,Naturopatija, Prehrana.

Moduli radionice:

• Primjena prirodnih pripravaka u tretiranju navedenih stanja.
 Uvod u homeopatiju – Zakoni homeopatije
 Vitalna sila
 Holizam
 Zašto se razboljevamo
 Iscjeljivanje – liječenje

• Što možemo učiniti sami
• Kada potražiti liječničku pomoć
• Odabir blagog načina liječenja
• Profilaksa
• Ozdravljivanje djece i odraslih bez nuspojava
• Savjeti iz prirodne ljekarne i narodne medicine
• Upoznavanje s homeopatskim pripravcima – prema tegobama prolazit ćemo homeopatske pripravke
• Upoznavanje s eteričnim uljima i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija ter ciljano kod određenih tegoba – naučit ćemo kako se stavljaju ulja u mirisnu lampicu, pravljenje kompresa ili kako napraviti kupku
• Upoznavanje s naturopatijom u svrhu poboljšanja zdravlja i jačanja imuniteta / blagodati narodne medicine i razne recepture za olakšavanje tegoba koje će se obrađivati.
• Bachovi cvjetni pripravci: dr. Edward Bach, homeopat, čovjek velikih duhovnih moći. U jednostavnosti njegove metode leži i njezina velika moć: Kada se uravnoteži mentalna strana osobe, vitalna sila se ojača i liječi bolest u tijelu.
• Schusslerove soli: dr. Schuessler je otkrio biokemijsko liječanje bolesti – ondnosno da su uzroci bolesti u nedostatku anorganskih soli u stanicama.

Liječenje se provodi dodavanjem nedostataka. Minerale možemo uzimati kao dodatak prehrani, ali u mnogo slučajeva naše tijelo ih ne prepoznaje te nema učinkovitosti. Stoga se preporuča uzimanje u homeopatskom obliku kako bi se stanica naučila proizvoditi sol koja nedostaje.

 Esencijalna ulja / miris et. ulja u balansiranju emocija, organsko djelovanje - antiseptik bez suza, regenerativno i baktericidno djelovanje
 Kućni ljubimci – olakšavanje tegobe nakon raznih povreda
 Kada zatražiti liječničku pomoć
 Ukratko, složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj

Termin radionice: 2.12.19. od 18h:21:30h
Tvoje ulaganje u sebe: 300,00kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 250,00kn. Rana uplata do 23. 11.19. je 250,00kn.

POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju bodove ( 1 bod=300,00kn ) te uz 5 bodova mogu ostvariti bonus od 50% na inicijaciju u Reiki I stupnja i slijedeće inicijacije kako bi se šireći Ljubav pomoglo sebi i svojoj obitelji. . ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ).

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu. Molim, doći 10 min ranije jer počinjemo točno u 18h. Predviđene su dvije/ tri pauze – prema potrebi.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a:
Melita 091 1790079 ( ne poruke )
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : info.soulwhisperer@gmail.com
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja
Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
Aromaterapija
Holističko savjetovanje
Intuitivno savjetovanje
Soul Coaching
Love is the best medicine!

NAPOMENA: Svi tekstovi, postovi, slike na ovoj stranici su informativnog karaktera kako bi javnost bila upoznata s raznim metodama, tehnikama prirodnog iscjeljivanja ili prehrane čuvajući prirodne resurse.
U slučaju bilo kakve tegobe, poremećaja zdravlj osobe trebaju potražiti stručnu pomoć kvalificiranog terapeuta ili liječnika.