Transcendentalna meditacija u Zagrebu

Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika, koja se vježba dva puta na dan po 20 minuta, zatvorenih očiju, udobno sjedeći. Lako ju je naučiti, a vježba je vrlo ugodna i opuštajuća. Do sada ju je naučilo preko 5 milijuna ljudi svih dobi, kultura i religija.

Transcendentalna meditacija omogućuje vašem duhu da se lagano smiri unutar sebe kroz tiše razine misli, dok ne doživite najtišu i najmirniju razinu vaše vlastite svijesti.

Transcendentalna meditacija je kraljevski put k životu u ispunjenju. Pomoću nje dobijamo slobodan pristup rezervoaru neograničene energije, inteligencije, ljubavi i blaženstva koji je u nama samima, u svakom od nas.

Pomoću ove tehnike slobađamo se stresa, napetosti i svih blokada koje onemogućavaju neometano izražavanje našeg stvaralačkog potencijala, te postajemo sretniji i uspješniji. Naša inteligencija, zdravlje, ponašanje, odnosi, naša okolina se poboljšavaju.
Jedino što nam je za to potrebno je nekoliko minuta svaki dan udobno sjesti zatvorenih očiju i vježbati ovu jednostavnu tehniku koja ne zahtijeva nikakav napor, niti bilo kakve predispozicije, promjene uvjerenja ili životnih navika, a svatko ju može lako naučiti.

Sanda Itey je ovlaštena učiteljica Maharišijeve Transcendentalne meditacije i Maharišijeve joge.

Možete ju kontaktirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati na +385923201865

Prijavite se na slijedeće uvodno predavanje, koje će se održati na Zelenom trgu 2 u Zagrebu 28. studenog u 18 sati. Predavanja I tečajeve je moguće također dogovoriti u vrijeme koje vama odgovara.