Bioenergetski tretmani - Karolina Perišić

Očekujete li zahtjevne predblagdanske i blagdanske dane, treba li vam podrška u liječenju, održavanju vitalnosti ili pokretanju i aktiviranju energije, prijavite se i osigurajte svoje mjesto. Prijave su u tijeku, a broj mjesta je ograničen.

Dobrobit ovih tretmana je revitalizacija tijela, duha i uma koja se manifestira kao povećanje energije u tijelu, iscjeljenje višegodišnjih bolesti i tegoba, jačanje imunološkog sustava, veća otpornost na bolesti te oslobađanje od stresa, strahova i depresije.

Termini su u 14h, 15h, 16h, 17h i 18h,
od utorka do petka, 10. - 13. 12. 2019.

Terapeutkinja je Karolina Perišić.

Minimalna donacija za ciklus od 4 tretmana i troškove korištenja prostora iznosi 450 kn.

Bioterapija se održava u prostorima Centra za poboljšanje kvalitete života „Svjesno življenje", u Vjesnikovom neboderu, Slavonska avenija 2, Zagreb.

Više informacija možete pronaći na: www.svjesno-zivljenje.hr
_ _ _ _ _ _ _

Bioenergija je životna energija koja se nalazi svuda oko nas i u nama. Indijske vedske knjige ju nazivaju prana, u Kini je to chi, a u Japanu ki.

Iscjeljivanje bioenergijom se oduvijek koristilo kao podrška u održavanju i postizanju zdravlja, a zasniva se na ideji protoka energije u organizmu.

Kada energija cirkulira slobodno, osigurava se energetska ravnoteža unutar tijela koja omogućuje da neometano protječu i krv i hranjive tvari kojima se hrane organi i povezuju tjelesni sustavi.
Bolest se javlja kada je energija u tijelu čovjeka blokirana te ne može prirodno teći. Svaka neravnoteža, višak ili manjak energije, dovodi do zdravstvenih poremećaja.

Bioenergetski tretmani uravnotežuju protok energije ili ga pokreću tamo gdje je blokiran te nadopunjuju manjak energije tamo gdje je potrebno.
_ _ _ _ _ _ _

Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

Terapijski ciklus sastoji se od 4 tretmana. Svaki tretman traje 20-ak minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se preporučuje barem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji. Radi se u manjim grupama kako se ne bi predugo čekalo.

Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju.

NAJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Prijavnica za bioenergetske tretmane